Nova vila na plaži u Portoriku sa privatnim ulazom i batlerom

Noćenje u ovom savremenom remek delu koštaće vas 30.000 dolara.

Kada putujete sa društvom, može biti teško izabrati između iznajmljivanja luksuzne vile i rezervacije nekoliko hotelskih soba. Iznajmljivanje vile pruža intimnije iskustvo, ali hoteli nude više pogodnosti i viši nivo usluge. Uz potpuno novu Casa Estancias, odmaralište St. Regis Bahia Beach u Portoriku ima za cilj da gostima ponudi sve najbolje na jednom mestu.

Privatno imanje sa pet spavaćih soba, koje će biti otvoreno u novembru, nalazi se na samo nekoliko koraka od netaknute plaže i odlikuje ga ultra moderan dizajn koji se lepo razlikuje od bujnog pejzaža i brilijantno plave vode. Vili od 1400 kvadratnih metara pristupa se privatnim automobilom koji vas vodi direktno do dramatičnog ulaza na imanje, gde će vas dočekati lepo šetalište pored bazena koji je okružen palmama i fontanama.

Unutra, savremena arhitektura i dizajn dozvoljavaju okolnim prirodnim lepotama da govore same za sebe. Vila ima dramatične prozore od poda do plafona sa pogledom na terasu, privatni bazen i okean. Središte Casa Estancias vile je stambeni prostor dvostruke visine koji se otvara prema prelepom zemljištu imanja. Tu su medijska soba, trpezarija i potpuno opremljena kuhinja. Pet spavaćih soba su podeljene između dva sprata; primarna spavaća soba nalazi se na drugom spratu i ima predivnu terasu, kao i privatnu kancelariju, dva kupatila i veliki garderober.

Vila zaista sija kada je pogledate dok ste napolju. Prostrana terasa oko 65 metara dugačkog bazena sa slanom vodom okružena je mnoštvom ležaljki; tu su i zasenjena spoljna kuhinja i roštilj, dva prostora za ručavanje na otvorenom, tuševi na otvorenom i fantastično ozvučenje. Veliki travnjak vodi do skrovite plaže odmarališta.

Odmarališta St. Regis širom sveta poznata su po fantastičnim uslugama batlera, a Casa Estancias ima zaposlenog sa punim radnim vremenom koji može da se pobrine za svaku vašu potrebu i svaki hir. Oni mogu da organizuju privatnog kuvara da pripremi gurmanski obrok za vas da uživate pod zvezdama, da organizuju filmske večeri za mališane i neverovatne aktivnosti van poseda, poput čartera brodova, šetnji prašumom ili privatnih obilazaka... sve u skladu sa vašim interesovanjima.

Gosti takođe imaju pristup objektima - poput restorana, spa centra, dva privatna utočišta za ptice i golf terena Robert Trent Jones Jr.

Casa Estancias otvoriće se u novembru 2021. godine, a rezervacije po ceni od 30.000 dolara po noći mogu se izvršiti već sada.