Neverovatni luksuz hotela u dolini vina

Fantastični pogled, sjajno vino i još bolja hrana čekaju na vas u srcu Napa doline, jedinstvene kalifornijske regije, koja je predivna sama po sebi…

Ovde se nalazi predivni Hotel Yountville Resort & Spa, koji je kreiran kao retro odmaralište za ljubitelje vina iz čitavog sveta, koji žele da barem na nekoliko dana pobegnu od uke i buke gradskog života.

Nudeći vrhunske apartmane sa luksuznim krevetima, glomaznim kadama i predinim kamenim kaminima, ovo odmaralište izgleda kao san koji se upravo ostvario. Dekor se zasniva na rečnom kamenu, drvenim gredama i bakarnim akcentima, koji vam možda deluju previše rustično, ali zapravo nisu.

Ako nas pitate, ovaj hotel je savršeno mesto za odmor u dolini vina, a njegov Heritage Oak Café podržava našu tvrdnju, jer je poznat kao jedan od najboljih restorana u ovom delu sveta. Ko ne bi uživao u jelima pripremljenim od svežih sastojaka i najboljim vinima?

Ipak, u ovom odmaralištu se možete pozabaviti i brojnim drugim stvarima, poput vožnje balonom u zoru, avanturu na biciklama ili istraživanje vinske rute Napa doline. Šta god da odaberete, znajte da to iskustvo nećete tek tako zaboraviti. Kada ogladnite, čak i dok ste van hotela, vaš konsijerž se može pobrinuti da se u pravom trenutku pred vama stvori piknik, praćen flašom vina naravno.

Ako sve drugo propadne, predivni spa centar ovog odmarališta će nadržaiti sva vaša čula specijalno osmišljenim tretmanima koji koriste organske proizvode. Povratak kući će vam definitivno najteže pasti.

 

Povezane teme