Mandarin Oriental Palace vas poziva da dočekate jesen na obali Lucerna

Povetarac na jezeru, najslađa čokolada, najtačniji satovi, impresivne planine koje okružuju grad i prelepa arhitektura čine Lucern jedinstvenom destinacijom.

Možemo reći da je jezero Lucern u Švajcarskoj destinacija koja ima sve da ponudi, od istorije do dobre hrane, planina, avanture i zabave. Lista onoga što treba da se radi u Lucernu je prilično duga, i ne radi se samo o stvarima koje treba uraditi i videti, već je reč o iskustvima koja možete imati samo tamo.

Ukoliko želite da sebi priuštite nekoliko dana odmora i uživajte u pravom luksuzu predlažemo da posetite novootvoreni hotel Mandarin Oriental Palace. Ikonična znamenitost Lucerna Belle Epoque, ponovo će se otvoriti kao Mandarin Oriental Palace 24. septembra. Sa netaknutim okruženjem na obalama jezera Lucern i sa zadivljujućim pogledom na švajcarske Alpe, ovaj kultni orijentir Belle Epoque blista u srcu Švajcarske od 1906. i ponovo se otvara kao šik hotel Mandarin Oriental Palace.

Najekskluzivnije mesto u Lucernu dočekuje vas sa 136 izvrsno dizajniranih soba i apartmana, širokim spektrom trpezarijskih iskustava, holističkim spa utočištem i elegantno uređenim prostorima.

Iwan Bühler Architekten i dizajneri enterijera iz Londona Jestico + Whiles su angažovani za renoviranje. Dizajnirali su savremeni hotel istovremeno čuvajući nasleđe ove znamenite zgrade Belle Epoque. Ukupan rezultat je takođe priznanje švajcarskom preduzetniku Francu Jozefu Buheru, koji je svoj san o mediteranskom mestu za odmor ostvario kada je prvobitno izgradio hotel 1906.

Hotel ima 136 soba, uključujući 48 apartmana. Većina soba za goste ima privatne balkone ili terase, a najvažnija su dva apartmana sa panoramskim krovnim terasama sa pogledom na jezero i planine, kao i predsednički apartman od 150 kvadratnih metara.

Pored predivnih soba, hotel nudi četiri restorana i bara. MOzern Bar & Brasserie je celodnevni restoran koji služi azijsku kuhinju, klasike, popodnevni čaj i koktele. S pogledom na jezero Lucern, Quai 10 nudi mediteranske specijalitete i ručavanje na otvorenom, dok će Colonnade ponuditi modernu francusku visoku kuhinju. Tu je i čestvrti restoran Mizumi koji će služiti japanska jela.

Za trenutke opuštanja posetite spa Bellefontaine koji nudi tretmane za lice i telo. Wellness centar nudi saunu, parno kupatilo, e-tuševe i sobu za opuštanje, a gostima su na raspolaganju 24-časovni fitnes centar i salon. Sa svojom lokacijom pored jezera, Mandarin Oriental Palace je takođe pogodan za sastanke, privatne proslave i društvene događaje.

U čast otvaranja, hotel nudi dva paketa dobrodošlice za goste: „Be the First To Stay” i “The Ultimate Suite Experience”. Obe ponude uključuju pogled na jezero iz renoviranih soba ili apartmana, dnevni doručak za dvoje i kredit od 100, odnosno 150 dolara za apartmane. Gosti će imati besplatan pristup obližnjem muzeju Samlung Rosengart, poznatom po delima evropskih umetnika, uključujući Pabla Pikasa i Paula Klea. Gosti apartmana će biti dočekani šampanjcem, dobijaju besplatan parking i suvenire koje mogu poneti kući.

Luxury Experience