Mandarin Oriental je lansirao novu kolekciju brendiranih ekskluzivnih vila

Da li vam boravak u najboljim vilama na svetu zvuči kao savršena ideja za odmor?

Ako je vaš odgovor potvrdan, onda Mandarin Oriental ima iznenađenje za vas, jer je nedavno predstavio portfolio privatnih prebivališta širom Evrope za putnike koji vole luksuz!

Mandarin Oriental Exclusive Homes su posebno dizajnirani za vrhunsko „home-away-from-home“ iskustvo. Svaka vila će moći istovremeno da primi između osam i 20 gostiju, dok će u svakom prebivališta biti tim osoblja Mandarin Oriental koji je obučen da gostima pomogne u njihovim različitim potrebama.

Po dolasku, goste će dočekati konsijerž koji radi 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Zatim će im biti obezbeđeni luksuzni bade mantili i sve što je potrebno za udoban boravak. U svakoj jedinici će takođe biti smešten privatni kuvar, odobren od strane kulinarskih stručnjaka ovog luksuznog hotela, kao i osoblje za pranje veša i druge sanitarne potrebe.

Ovo neverovatno iskustvo je osmišljeno u partnerstvu sa StayOne kompanijom koja, prema svojoj veb stranici, uključuje nekretnine u Francuskoj, Španiji i Ujedinjenom Kraljevstvu, sa ukupno osam odabranih kuća, za sada.

Komentarišući, Tomas Benet, suosnivač StayOne kompanije, rekao je: „Naši članovi već pružaju najbolje od luksuznih domova širom sveta, ali naša saradnja sa Mandarin Oriental stvorila je jedinstvenu ponudu na tržištu luksuznih vila.“

Primećujući slično, Džejms Rajli, izvršni direktor grupe Mandarin Oriental Hotel Group, dodao je: „Uzbuđeni smo što širimo brend Mandarin Oriental na nove poduhvate i predstavljamo nova iskustva našim obožavaocima širom sveta. Ove odabrane luksuzne kuće prirodno se uklapaju u naš portfolio, a njihove lokacije pružaju mogućnosti našim gostima da kombinuju posetu hotelu sa boravkom u vili i istraže destinacije na različite načine.”

Cene za vile za iznajmljivanje Mandarin Oriental počinju od 5.700 do 22.600 dolara po noći, a više informacija je dostupno na sajtu brenda.