Los Anđeles dobija hotel posvećen viskiju

Ljubitelji viskija definitivno imaju povoda za radost…

Odgovarajući na sve njihove potrebe, novi hotel će uskoro biti otvoren u Los Anđelesu. Dizajniran kao zdanje sa 134 veličanstvene sobe, ovaj posed će nuditi brojne pogodnosti, uključujući i viski fontanu. Prema najavama, hotel je vredan 35 miliona dolara, a konstruisaće ga Adolfo Suaja.

Hotel je dizajniran kao struktura sa sedam spratova, a za goste će biti spreman 2022.godine. U hotelu ćemo moći da vidimo viski minibarove, viski fontanu, besplatne degustacije i veličanstveni restoran na krovnoj terasi. Pored toga, viski somelije će biti deo osoblja, a njegov zadatak će biti da svakom gostu pomogne u avanturi degustacije.

Portparol hotela je izjavio: “The Whisky Hotel ima za cilj da odgovori na potrebe niše, odnosno viski-turizam, a to planira da učini stvaranjem unikatnih iskustava za poznavaoce i amatere koji prave svoje prve korake u ovom univerzumu. Suaja želi da svaki pedalj ovog hotela bude olfaktorno iskustvo – od mirisa i muzike, do viski somelijea, koji će svakom gostu pomoći da proširi svoje čulo ukusa”.