Kristijano Ronaldo osvaja Maroko novim luksuznim hotelom

Kristijano Ronaldo, iako možda nema najbolju sezonu u karijeri, čini se da se odlično snalazi van terena.

Njegov novi poslovni „cilj” vezan je za lanac hotela, koji vodi zajedno sa Dionisiom Pestanom i zove se „Pestana CR7 Lifestyle Hotels”. Nakon Madrida i Njujorka, lanac luksuznih hotela otvorio je novi hotel u srcu Maroka, tačnije na aveniji M u Marakešu.

Nazvan „Pestana CR7 Marrakech“, hotel se nalazi u kosmopolitskom centru Marakeša i inspirisan je marokanskim rijadima, sa prostranim i svetlim prostorima. Nalazi se na samo pet kilometara od aerodroma i blizu kongresnog centra Palais des Congres, vrtova Menara i samo četiri kilometra od turističkog trga Jemaa el-Fna.

Za sve koji razmišljaju o odmoru u Marakešu, hotel ima 174 sobe pet različitih tipova i cena: CR7 Superior Avenue, CR7 Junior Suite, CR7 Junior Suite Avenue, CR7 Suite i CR7 Suite Avenue. Cene se kreću od 199 evra po noći i mogu da pređu 400 evra za jednu noć. Međutim, sve je posebno dobro održavano, sa jedinstvenom dekoracijom, prirodnim svetlom i HD TV-om od 49 inča.

Pored toga, hotel ima sve luksuzne sadržaje, pet sala za sastanke opremljene audio-vizuelnim medijima, veliki spa centar u kome se gosti mogu opustiti, bazen na krovu pored bara sa panoramskim pogledom na planine Atlas i teretanu sa velikim brojem mašina, na kojima se možete nadati da ćete trenirati u društvu svog omiljenog fudbalera.

Kristijano Ronaldo i Dionisio Pestana počeli su saradnju pre oko šest godina i od tada nisu prestali da se razvijaju zajedno, gradeći šest velikih hotela: na Tajms skveru u Njujorku, na Gran Via u Madridu, u Lisabonu, u Funšalu na Madeiri i sada u Marakešu.  

Luxury Experience