Four Seasons gradi ultra-ekskluzivno odmaralište na privatnom ostrvu u kineskom gradu Sudžou

Dok su luksuzne zgrade uobičajene za Njujork ili Dubai, Kina takođe ne zaostaje.

Ova država je spremna da dobije luksuzno utočište na ostrvu zahvaljujući Four Seasons Hotels Resorts i Sub Hung Kai Properties. Ova dva brenda bi trebalo da otvore ultra-šik odmaralište u Sudžouu. Four Seasons Hotel Sudžou će biti izgrađen na parceli od 22 hektara privatnog ostrva okruženog znamenitim jezerom Jinji. Pored toga, imaće 200 dobro opremljenih soba, apartmana i velikih privatnih vila. Ostali sadržaji uključuju spa centar, potpuno opremljenu teretanu, stazu za trčanje na jezeru, brojne terene i bašte, zatvorene i otvorene bazene, i potpuno nadgledan objekat za decu, zajedno sa posebnim prostorom za kućne ljubimce.

Gosti će moći da ručaju u vrhunskom kineskom restoranu hotela i uživaju u širokom izboru internacionalne kuhinje. Utočište takođe ima lak pristup industrijskom parku Sudžou i može se pohvaliti velikom plesnom salom, višenamenskom salom i nekoliko sala za sastanke za korporativne konferencije.

Komentarišući najnoviji poslovni poduhvat, Albert Lau, izvršni direktor kompanije Sun Hung Kai Properties (China) Limited je rekao: „SHKP je uvek bio posvećen razvoju projekata vrhunskog kvaliteta. Naš predstojeći Four Seasons Sudžou će biti jedan od najinspirativnijih luksuznih hotela u širem regionu delte reke Jangce, obnavljajući osećaj glamura ovoj kulturno bogatoj destinaciji i pružajući idealan izbor za poslovne rukovodioce, porodične turiste i putnike zainteresovane za istraživanje istorije i umetničkog nasleđa ovog područja.”

Four Seasons Sudžou će biti udaljen samo pola sata vozom ili sat vožnje od Šangaja i obećava divno iskustvo.

Luxury Experience