Escape Reality: Palazzo Pianca u Veneciji je pravi dragulj

Kombinujući elemente prošlosti i sadašnjosti, Pianca je hotel smešten u elegantnoj palati iz 16. veka u istorijskom centru Venecije.

Smešten nedaleko od Trga Svetog Marka u istorijskom centru grada, stvoren je da istražuje i tumači moderne trendove života i putovanja. U stvari, njegova snažna povezanost sa gradom je izražena kroz panoramski pogled.

Unutar prijatne atmosfere njenih soba, čiste linije, kombinacije tekstura i prirodna elegancija kompanije Veneto definišu hotelsku atmosferu: osvetljenje i boje inspirisane tipičnim bojama venecijanskih fasada.

Kombinacijom emotivnog iskustva i istorije, Palazzo Pianca nudi sobe i apartmane u eklektičnom stilu. Apartmani - Peacock, Giglio i Mezzanine - su veliki i otvoreni, sa dnevnim boravkom i spavaćom sobom. Deluks sobe - Botanic, Penthouse Deluxe Blue & Brown i Artist - takođe su udobne i prijatne sa svojim svetlim tkaninama i bojama.

Udobni prostori sa modernom estetikom koji zadržavaju eleganciju i klasične elemente drugog doba, svrstavaju hotel na listu kultnih hotela u zemlji. Svojom karakterističnom dekoracijom uspeva da ispuni svaku potrebu posetioca uz održavanje moderne atmosfere. Izuzetni deko komadi u kombinaciji sa vintage detaljima igraju glavnu ulogu u arhitektonskom dizajnu.

Istovremeno, cela zgrada priča svoju priču. Povezuje prošlost sa sadašnjošću i postiže savršenu harmoniju. Preovladava italijanska finoća sa dozom modernizma. Svaka soba ima svoj jedinstveni identitet, dok su nijanse zelene i sive svuda. Njegov veličanstven pogled jedan je od elemenata koji ga izdvajaju i predstavlja destinaciju koju moraju posetiti ljubitelji sofisticiranog dizajna.

„Palaco Pianca je više od hotela“, objašnjava Aldo Pjanka, predsednik kompanije. Zgrada je oaza mira u srcu grada. „Sadrži prostore koji daleko prevazilaze čisti koncept gostoprimstva, nudeći se kao mesto za istraživanje svih oblika života koji se neprestano menjaju i putovanja danas".

U evokativnoj atmosferi istorijskog centra Venecije, između crkve Santa Maria del Giglio i Velikog kanala i nekoliko koraka od Piazza San Marco, Palazzo nudi priliku da odsednete u elegantnoj rezidenciji iz 16. veka sa modernim prefinjenim stilom.