CHOPARD LUKSUZNA KOLEKCIJA

Caroline Scheufele, predsednica Choparda, nedavno je došla na ideju da kreira predivnu kolekciju nakita za poznate i holivudske zvezde…

Nije ni čudo da je Carolinina kolekcija nazvana Haute Joaillerie Red Carpet Collection i sadrži 66 komada, što je inače broj godina održavanja Kanskog Filmskog Festivala.

Prvi komad ove neverovatne kolekcije je delikatni i veoma teški prsten sa zlatnim i platinumskim cvetom koji je ukrašen rubinima, dragim kamenjem, obojenim dijamantima i smaragdima. Veoma je teško opisati tako ekskluzivan i jedinstven predmet, stoga je najbolje da sami procenite kako izgleda.

Kao dodatak predivnoj Haute Joaillerie Red Carpet kolekciji, Caroline Scheufele probila se u svet nagrađivanih dizajnera pre nekog vremena, pošto je godišnje ona imala čast da pravi Palme d'Or nagradu. Pošto je prokopala veliki broj tipova kamenja, Caroline je odlučila da koristi kristal epskog izgleda koji je predala Chopard dizajnerima, koji su pod njenim budnim okom isekli Palm d'Or nagradu od njega. Glamurozni rezultat je fantastični umetnički rad, ukrašen predivnom stabljikom, napravljenom od 18karatnog zlata koja leži na kristalnom jastučetu oblikovanom kao smaragd. 

 

D.Ć.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion