Za savršeni dnevni boravak na otvorenom

Španska kompanija koja se bavi kreiranjem nameštaja za eksterijer, Point, postoji oko sto godina i nudi nam kolekcije visokog kvaliteta, fokusirane na vrhunsku izradu i moderni dizajn...

Njihova sveža perspektiva uzdiže ideju nameštaja za eksterijer rezultatima koji dovode do stvaranja istrajnih, udobnih i funkcionalnih komada, koje ćete voleti bez obzira na godišnje doba. Mi vam ovog puta predstavljamo naše tri omiljene kolekcije, Pal, Hamp i Round.

PAL je modularni sistem koji nudi platforme od čvrste tikovine za postavljanje tapaciranih komponenti. Nudi nam praktično beskrajne kombinacije, uz koje se može kreirati udobna i opuštena postavka, odnosno moderni dnevni boravak na otvorenom.

HAMP je savremena kolekcija sa vanvremenskim karakteristikama, koja nam pruža opuštajući osećaj. Kombinujući drvene ramove sa tapaciranim jastucima i tkanim panelima, ova kolekcija će se idealno uklopiti u bilo kom okruženju.

ROUND je kolekcija koja kombinuje drvene baze sa zaobljenim tkanim ramovima i tapaciranim jastucima. Pored svih tipova sedišta, deo ove kolekcije su pravougaoni trpezarijski stolovi, akcentni stočići i stočići za kafu.