Savršeni nameštaj za ljubitelje superautomobila

Ukoliko strastveno volite Lamborghini automobile, toliko da biste jedan parkirali u svom domu ili kancelariji, inovativna kompanija nameštaja iz Poljske, Design Epicentrum, predstavlja kolekciju luksuznih stolova i sofa inspirisanih legendarnim automobilom koji izgledaju kao pravi.

Lamborghini sofe predstavljaju jedinstvenu kombinaciju čarobnih linija sportskih automobila i udobnih sedišta sa kožnim tapacirungom. Standardna boja dizajnerskih sofa Design Epicentrum je crna, ali korisnici takođe mogu dobiti svoj tapacirung u raznim bojama i mogu čak i opremiti ovu trkačku sofu realnim svetlima i pozadinskim osvetljenjem ili LED osvetljenjem ispod sofe.

Cena jedne od ovih sjajnih Lamborghini sofa je $9.800 i proizvedena je u ograničenoj seriji od samo 44 numerisanih komada.

Već smo videli Gallardo i Mucielago stolove koje potpisuje Design Epicentrum, ali najnoviji dodatak jedinstvenoj kolekciji stolova inspirisanih trkačkim automobilima u skladu je  sa trenutnim modelima Lamborghini. Govorimo o spektakularnom Lamborghini Aventador stolu, koji ima isti oblik sa sjajnim izgledom i suptilnim linijama superautomobila.

Ovaj jedinstveni sto izgleda kao realna kopija prednjeg dela sportskog automobila i može se lako uklopiti u dekor bilo koje automobilske kompanije ili vrhunskog zabavnog centra.

Nemojte misliti da je ovaj sto u stilu Aventador modela samo savršeni dekor za vaše kancelarije; takođe je vrlo funkcionalan, sa nekoliko pregrada i fioka gde možete čuvati dokumente i pribor.

N.V.T.

Izvor Luxatic

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living