Wewood predstavlja inovativnu brutalističku komodu

Više slika

Više slika

Wewood, ugledni portugalski brend nameštaja, ponosno predstavlja svoje najnovije remek-delo, zadivljujuću komodu nastalu iz saradnje sa belgijskim dizajnerom, Erno Dirksom.

Crpeći inspiraciju iz zapanjujućeg sveta brutalističkog dizajna, ova izvanredna komoda hrabro prihvata odvažne geometrijske oblike i besprekornu minimalističku estetiku.

Izrađena sa velikom količinom pažnje usmerenom na detalje, komoda se ponosi blago zaobljenim ivicama vešto izrađenim od najfinijeg orahovog ili hrastovog drveta, obezbeđujući i trajnost i slavljenje inherentne lepote prirodnih tekstura. Ovi elementi se besprekorno spajaju sa njenom precizno proporcionalnom formom, stvarajući zaista harmoničan komad nameštaja.

Dostupna u dve različite dimenzije, Brutalistička komoda ima dvoja vrata, skrivajući podesive police unutra, kao i srednje fioke, pružajući različite mogućnosti za skladištenje širokog spektra predmeta. Ovaj izuzetan komad lako postaje centralna tačka bilo kog enterijera, podižući njegovu estetiku na nove visine.

Ova saradnja označava početnu saradnju između Wewooda i Erno Dirksa, koji je već započeo svoje radove na dizajnu drugih uzbudljivih proizvoda za brend. Erno Dirks, belgijski dizajner proizvoda i nameštaja sa sedištem u Barseloni, koji tek dostiže zenit svoje popularnosti, poznat je po svom inovativnom pristupu dizajnu. On izaziva tradicionalne proizvodne procese, tražeći pametna i estetski prijatna rešenja dok crpi inspiraciju iz tehnika proizvodnje, materijala i konstrukcije svakodnevnih predmeta. Njegov cilj je da stvori dobro promišljene, bezvremenske proizvode koji pozitivno doprinose svetu.

Javnost će imati priliku da prvi put iskusi novu Brutalističku komodu na predstojećem događaju Decorex, koji će se održati u Londonu od 8. do 11. oktobra 2023. godine.

Luxury Experience