Wabi – krevet koji oduševljava jednostavnom lepotom

Više slika

Više slika

Wabi je reč koja slavi zadovoljstvo jednostavnosti i lepote, koje su urođene u prirodnim nesavršenostima sveta oko nas…

I dok se na različitim društvenim mrežama, konstantno susrećemo sa objavama ljudi koji žele da nas ubede u privlačnost svog savršenstva na jedan ili drugi način, Wabi filozofija nas uči da ponovo otkrivamo lepotu intuitivne i spontane kreacije, a sa tim na umu, oduševljeni smo novim krevetom čiji dizajn potpisuje Alan Žil za brend Saba Italia, zbog više nego očiglednih nesavršenosti koje kombinuje u jednom harmoničnom gestu, odnosno skulpturalnoj arhitekturi svojih nogara i nežnom kontrastu njegovog uzglavlja.

Krevet je dobio ovalno, drveno uzglavlje, koje je zarad dodatne udobnosti tapacirano poliuretanskom penom, dok u svom centralnom delu poseduje mekane inserte, koji igraju ulogu funkcionalnog i prijatnog naslona za leđa.

Ram kreveta sastoji se od proširenog perimetra koji odmah privlači svoj impozantni volumen. Baza kreveta kreirana od drvenih ploča, kao glavnu podršku dobila je čvrste nogare od jasena, koje su ili izbeljene ili obojene prirodnom bojom kestena ili crnom nijansom. Momenat koji se može opisati kao čudnovat u dizajnu ovog kreveta jeste mogućnost postavljanja nogara u eksternom vertikalnom položaju u liniji sa ramom kreveta ili, horizontalno unutar samog rama.

Tapacirung kreveta se može u celosti skinuti, što je interesantna pogodnost, koja je akcentovana prošivenim detaljima duž perimetra uzglavlja i rama kreveta. Na kraju, preostaje nam da kažemo da je ovaj krevet dostupan sa bazama širine 153 cm, 160 cm, 180 cm i 193 cm, a sigurni smo da će, baš zahvaljujući svom neobičnom izgledu, postati instant favorit ljubitelja dizajna, funkcionalnosti i udobnosti.

Luxury Experience