Vondom predstavlja kolekciju Luna – moderno nasleđe ikoničnih oblika

Više slika

Više slika

Kolekcija nameštaja "Luna", koju je dizajnirao Ramón Esteve za Vondom, odaje počast revolucionarnoj estetici ikoničnih dizajnera poput Vernera Pantona i Žoea Kolomba...

Inspirisan njihovom smelošću i inovativnošću, Esteve stvara savremenu kolekciju koja odražava istu kreativnost. U drugoj polovini 20. veka, tokom uspona industrijskog dizajna, došlo je do demokratizacije dizajna, čineći ga dostupnim široj javnosti. Upotreba novih materijala kao što su plastika i stakloplastika, zajedno sa masovnom proizvodnjom, podstakla je stvaranje inovativnih komada.

Kolekcija "Luna" brenda Vondom nastavlja ovu avangardnu tradiciju korišćenjem inovativnih materijala i smelih oblika za stvaranje komada koji su funkcionalni i estetski impresivni. Sa mekim linijama i organskim krivinama, kolekcija "Luna" izaziva osećaj spokojstva i harmonije, dok njena robusna struktura osigurava dugotrajnost i čvrstinu u bilo kom okruženju. Ovi elementi se kombinuju da ponude jedinstveno i elegantno iskustvo koje podiže svaki prostor na nove visine sofisticiranosti i lepote.

Svaki komad u kolekciji "Luna" ističe se svojim jedinstvenim karakterom, ali zajedno formiraju koherentnu vizuelnu priču koja reflektuje savremeni duh uz poštovanje klasičnih oblika. Detalji kao što su integrirane LED svetiljke i modularni sistemi dodaju funkcionalnu vrednost, omogućavajući korisnicima da prilagode ambijent svom prostoru i potrebama. Ova integracija tehnologije i dizajna čini kolekciju "Luna" ne samo lepom nego i izuzetno praktičnom za moderni životni prostor.

Održivost je još jedan ključni element kolekcije "Luna", pri čemu je poseban naglasak stavljen na upotrebu ekoloških materijala i proizvodnih procesa. Esteve i Vondom zajedno rade na smanjenju uticaja na okolinu, koristeći reciklirane i reciklabilne materijale koji obezbeđuju minimalan ekološki otisak. Ovaj pristup ne samo da odražava rastuću svest o potrebi za održivim dizajnom nego i potvrđuje posvećenost brenda Vondom da bude na čelu dizajnerske inovacije i ekološke odgovornosti.

Luxury Experience