Viseće stolice od nerđajućeg čelika koje će uneti osećaj topline u svaki dom

Studio Stirling iz Južne Afrike proizvodi luksuzne, ručno izrađene ljuljaške, viseće mreže, ležaljke i krevete koji su idealni za upotrebu na otvorenom na bilo kojoj terasi ili u bašti, a takođe su i odličan dodatak i vašem enterijeru...

Viseća stolica Lucky Bean jedan je od njihovih prvih klasičnih dizajna i još uvek je popularna kao i prvog dana. Svi njihovi dizajni inspirisani su prirodnom, izrađeni su ručno i imaju jezgro okvira od nerđajućeg čelika kako bi se osigurala konzistentnost u obliku i udobnosti.

Ova viseća stolica inspirisana je mahunama i živopisnim crvenim semenkama drveta Lucky Bean ili Coral, vrste listopadnog drveta poreklom iz Južne Afrike. Detalji uzorka na stolici podsećaju na teksture koje se nalaze u prirodi, uključujući ptičje gnezdo, ukrštene grane drveta, isprepletene trave i vene na lišću.

Predivne viseće stolice od nerđajućeg čelika su jake i izdržljive, ali i obojene prahom u raznim bojama za luksuzan izgled. Jastuci su dostupni u različitim opcijama - za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Možete odabrati zlatnu viseću stolicu sa mekanim belim krznom koja će postati sjajan akcenat u vašem domu i idealno mesto za opuštanje tokom hladnih jesenjih dana.