Uronite u smaragdni svet

Kada se radi o dekoraciji enterijera, neke stvari su večno popularne…

Bilo da se radi o formama, materijalima ili bojama, postoje opcije koje će uvek izgledati uglađeno, skladno, glamurozno i elegantno i upravo to je slučaj sa smaragdno zelenom bojom. U ponudi brenda Living It Up, ona se postavlja kao savršena boja koja može krasiti naše enterijere tokom čitave godine. Ona svojim snažnim prisustvom unosi luksuz u jedan prostor, zbog čega je savršena opcija za moderne i savremene domove.

Ashton Armchair fotelja u Sedgewick Green nijansi savršeno bi se uklopila su različite stilove enterijera, a stvara savršenu kombinaciju klasičnih detalja, oštrih savremeni linija i tamno obojene drvene baze koja kompletira njen moderni profil.

Ashton Sofa u istoj nijansi je njen savršeni pratilac, ukoliko imate dnevni boravak dovoljno veliki za oba komada. Sofa i fotelja jednostavno idu ruku pod ruku, predstavljajući savršeni dodatak svakoj savremenoj postavci.

Emilio krevet u Lakeshore Teal nijansi predstavlja tapacirani komad sa geometrijskim dezenom, koji će svakako privući vašu pažnju. U pitanju je statement komad, koji i najobičniju spavaću sobu transformiše u oličenje glamura.