Uredite svoju baštu ili terasu za dane proleća

Sa prvim zracima sunca i nagoveštajem lepih dana, svako od nas je poželeo da se odmah nađe na rečnoj ili morskoj obali sa omiljenim napitkom u rukama…

Ipak, pandemija korona virusa odlučila je da nas spreči u realizovanju tih ideja, primoravajući nas da se zatvorimo u svoja četiri zida. Ali, nismo svi u istoj situaciji. Srećnici koji poseduju dvorište, balkon ili terasu, i dalje mogu uživati u predivnim zracima sunca, plavom nebu i nežnom povetarcu koji već sada počinje da miriše na leto.

Ako ste ove sezone planirali da uredite svoj eksterijer i osvežite ga nekim novitetima, predlažemo vam da pogledate novu kolekciju brenda Tribu. Porodični brend iz Belgije, koji je specijalizovan za kreiranje fantastičnog nameštaja za eksterijer, lansirao je Elio kolekciju krajem prošle godine.

Dizajnirana od strane kanadske kompanije Yabu Pushelberg, ova kolekcija sastoji se od udobnih fotelja, stolica, ležaljki i dvoseda. Svaki komad predstavlja unikatnu kombinaciju rama od prirodne tikovine i sedišta koje je kreirano od ručno tkanog Tricord konopca. Gostoljubivi i prijatni, noviteti iz ove kolekcije spajaju u sebi tradicionalne tehnike kreiranja tekstila sa savremenim procesima bojenja, kako bi stvorili materijal koji imitira topao i nežni osećaj svetlosti na nebu u suton.

Efekat bogatog gradijenta na sedištima i naslonima za leđa, postignut je tkanjem više boja pletiva u jednu nit, što svaki komad nameštaja čini unikatnim. Tkanje je urađeno u Linen, Wenge i Moss varijantama, dok sa druge strane, ram od prirodne tikovine pridržava školjku sedišta.

Elio kolekcija nameštaja okarakterisana je nežnom zaobljenom siluetom koja se zatvara prema unutra, stvarajući osećaj čaure. Drvene nogare i pletena sedišta stvaraju idealnu kontrastnu kombinaciju. Moramo priznati da ovi komadi nameštaja izgledaju udobno i moderno, što će vam omogući da stvorite savršeni ambijent u svojim dvorištima ili na terasama.