Ultimativna stolica za okorele gejmere

Ukoliko ste okoreli gejmer ili trenutno provodite vreme u radu od kuće, onda definitivno znate koliko udobna stolica menja situaciju...

Kako biste izbegli bolove u leđima i deformitete u svom držanju, predstavljamo vam specijalnu Herman Miller Sayl stolicu u gejmerskom izdanju. Dostupna u nekoliko električnih tonova, ova stolica je udobna, šarena i zaista harizmatična!

Ona je konstruisana upotrebom istih inžinjerskih principa koji se koriste za izgradnju visećih mostova, sa visinom naslona za ruke, širinom, dubinom i visinom sedišta koje su prilagodive. Korisnici stolice mogu eliminisati pritisak na svoje noge, nagnuti se napred ili nazad uz pomoć specijalne poluge. Stolica dolazi sa 12 godina garancije i već sastavljena u ogromnoj kutiji, u bojama kao što su crvena, crna, zelena, ljubičasta i bela.

Komentarišući ovaj dizajn, Džon Kembel iz Herman Miller brenda, izjavio je: „Sayl stolica će akcentovati snage jednog gejmera, nudeći fleksibilnu podršku i komfor, sa pozitivnim uticajem, čak i tokom partija koje traju više sati. Ona je savršena opcija za aktivne igrače koji ne mogu sedeti mirno, a nudi sjajnu vrednost sa nekoliko prilagodivih postavki i selekcijom atraktivnih boja“.

Na kraju, možemo reći da se ova stolica već sada može poručiti putem zvaničnog sajta brenda.