Ulepšajte svoje terase modernim komadima nameštaja

Svakog leta, u mnogim ljudima se budi želja da se ponovo ujedine sa prirodom, nakon što ih je zima svojim snegom i ledom razdvojila…

Upravo iz tog razloga, mnogi od njih se raduju prvim danima sunca, visokim temperaturama, zelenilu i prilici da provode vreme na otvorenom, okruženi svim njenim lepotama i vanvremenskim komforom. Samim tim, mnogi ljudi upravo u leto osvežavaju svoja dvorišta i terase, kupujući nove komade nameštaja, kreirane upravo u te svrhe.

Redovi paralelnih daščica kreiraju odvažne linearne elemente koji su zajednički imenilac svih komada iz Caicos kolekcije za eksterijer. Dizajnirana od strane Ramona Estevea za brend RH, komadi iz Caicos kolekcije svoju inspiraciju pronalaze u internacionalnom stilu pedesetih godina prošlog veka.

Kreirani od održivo dobavljenog drveta tikovine, svaki modularni komad, bilo da se radi o nameštaju za sedenje ili stočiću, kreira snagu iz jednostavnosti, kako bi majstorski definisali bilo koji eksterijer. Na kraju, možemo još dodati da je ova kolekcija već sada dostupna za kupovinu.