Učinite svoje leto savršenim uz pomoć Solaris ležaljke

Više slika

Više slika

Leto je idealno vreme za uživanje na otvorenom, opuštanje uz knjigu ili sunčanje pored bazena...

Sa dolaskom toplijih dana, potraga za udobnim i elegantnim mestom za odmor postaje sve važnija. Tu na scenu stupa Solaris ležaljka za sunčanje, najnoviji dodatak iz kolekcije Solaris koju je dizajnirao Alberto Lievore za 2023. i 2024. godinu.

Kolekcija Solaris, koja već uključuje modularne sofe i stočiće za kafu, sada je proširena ležaljkom za sunčanje sa ramom od obojenog ekstrudiranog livenog aluminijuma i Batyline tkaninom, koja ima naslon podesiv u četiri položaja. Ležaljke su dostupne i sa točkićima i malim stolovima, te se mogu dopuniti dušecima i jastucima za glavu sa uklonjivim tkaninama, prilagođenim za spoljašnju upotrebu. Ležaljka Solaris predstavlja savršen poziv na relaksaciju na otvorenom, idealna za stambenu i komercijalnu upotrebu.

Materijali korišćeni u izradi ležaljke uključuju obojeni aluminijum u svim Fast bojama i Batyline tkaninu, dok se mali stočići mogu naći u varijantama od izbeljenog hrasta ili iroko drveta. Dušeci i jastuci za glavu izrađeni su od uklonjive tkanine, dostupni u standardnim i laminiranim verzijama.

Što se dimenzija tiče, ležaljka Solaris dolazi u nekoliko opcija: standardna ležaljka dimenzija 204 x 76 x 28 cm, ležaljka sa malim stolom sa desne ili leve strane dimenzija 204 x 100 x 28 cm, ležaljka sa točkićima dimenzija 204 x 82 x 28 cm, te ležaljka sa točkićima i malim stolom sa desne ili leve strane dimenzija 204 x 104 x 28 cm. Dušek ima dimenzije 202 x 72 x 7 cm, dok je jastuk za glavu dimenzija 58 x 10 x 17 cm.

Ležaljka Solaris je dizajnirana za maksimalno uživanje na otvorenom, pružajući udobnost i stil koji će zadovoljiti i najzahtevnije korisnike. Idealna je kako za privatne rezidencije tako i za komercijalne prostore, nudeći savršeno mesto za opuštanje tokom sunčanih letnjih dana.

Luxury Experience