Transformišite svoju trpezariju u srce vašeg doma

Iako mnogi tvrde da je kuhinja srce svakog doma, poput nekadašnjeg ognjišta oko kog su se ukućani okupljali, trpezarija je ipak ta koja sa ponosom odnosi tu titulu...

Ona je mesto proslava, obeležavanja važnih trenutaka, provođenja vremena sa porodicom i najmilijima, gde se stvaraju najlepši trenuci i uspomene. Baš iz tog razloga, ova prostorija mora na najbolji način izražavati vaš lični stil, biti u skladu sa ostatkom vašeg doma i posedovati jedinstvenu estetiku koja će vas mamiti da i najobičniji ručak sredinom nedelje poslužite koristeći svoj skupoceni servis za posebne prilike.

Poput svih ostalih prostorija u našim domovima, trpezarija poseduje svoj sopstveni stil kojim odiše i kojim vas privlači, a koji je definisan bojama, akcentima, detaljima i neizostavnim komadima nameštaja. Mnogi trendovi koji su prethodnih godina bili pravi hit, sada su passé i praktično nedopustivi, za razliku od klasičnih, vanvremenskih momenata koji nikada neće izaći iz mode. Pored zidova, dekoracije, rasvete i podnih obloga, svaka trpezarija svoju ličnost najsnažnije iskazuje svojim glavnim detaljem – trpezarijskim stolom.

U današnje vreme, ponuda trpezarijskih stolova je neverovatno obimna, pa na tržištu sasvim sigurno možete pronaći model koji će savršeno odgovoriti na sve vaše potrebe – bilo da želite rustični izgled, futuristički, elegantni, uglađeni ili minimalistički. Ako je vaša želja kreiranje vanvremenskog ambijenta, koji će odisati snagom, moći i sofisticiranošću, stolovi kreirani od mermera, granita, kvarca ili oniksa su savršena opcija za vas.

Bilo da se odlučite za okrugli, ovalni, pravougaoni ili kvadratni, trpezarijski sto kreiran od ovih materijala će imati snažno prisustvo u vašem prostoru. Kombinacija mermera i metalne plastificirane konstrukcije jedna je od najpopularnijih opcija, jer na jedisntveni način predstavlja opčinjavajuću harmoniju lepote i trajnosti.

Kao odgovor na moderni trend otvorenog plana prostora, dnevni boravak i trpezarija neretko se neprimetno spajaju u jednu skladnu celinu, stvarajući pritom pravu košnicu punu dešavanja. Samim tim, stilovi jedne prostorije prelaze u drugu, oblikujući jezgro jednog enterijera, koji odiše besprekornom energijom.

Ukoliko želite da dodatno povežete ambijente u svom domu i stvorite kohezivnu energiju, klub stolovi koje Mermeta tim izrađuje daće vam priliku da uživate u unikatnim komadima nameštaja, koji se sami po sebi nameću kao protagonisti svakog prostora u kom se nalaze. Ponuđeni u varijantama od mermera, granita, kvarca i oniksa, ovi stolovi su funkcionalni, istovremeno kompletirajući sliku jednog skladnog prostora.

Kompanija Mermeta u svojoj ponudi ima širok spektar stolova, dok vam istovremeno nudi i rešenja pravljena po meri. Ukoliko želite da vaš sto bude unikatan, baš kao i ambijent u kom ćete uživati, zajedno sa njihovim dizajnerima možete doći do rešenja koje će biti ostvarenje svih vaših snova.

Predlažemo vam da za dozu inspiracije posetite www.mermeta.rs ili njihov prodajni salon, koji se nalazi u ulici Omladinskih brigada 86E/lok. 2,West 65 u Beogradu.