Toro - simbol snage u kolekciji Liu Jo Living

Više slika

Više slika

Toro, novu kolekciju tapaciranog nameštaja za Liu Jo Living, dizajnirao je Simone Kanjaco.

Inspirisana snagom bika, kolekcija je oslobođena klasičnih formi, budi u vama emocije i može se lako transformisati. Toro uključuje sofu i fotelju koje imaju široke naslone u obliku slova U i podsećaju na rogove bika. Elegantan oblik naslona i sedišta je naglašen tankom, ali izdržljivom metalnom konstrukcijom obojenom praškastom bojom.

Sofa i fotelja Toro su tapacirane, a kolekcija je dostupna u preko 300 presvlaka od kože i tkanine u različitim bojama, sa i bez desena. Ideja stvaranja nameštaja sa potpuno uklonjivim presvlakama nije diktirana samo izborom stila, već ispunjava i zahteve ekološke održivosti: mogućnost zamene presvlaka omogućava Liu Jo Living proizvodima da uvek budu moderni i pružajući vam priliku da ažurirate enterijere bez potrebe za potpunom promenom nameštaja.

Inače, Toro se može koristiti ne samo u enterijerima, već i u rekreativnim prostorima na otvorenom: predmeti iz ove kolekcije su dostupni od materijala koji su pogodni za otvorene prostore.

Sa Toro kolekcijom, Liu Jo Living, zajedno sa Kanjacom želeo je da predstavi kolekciju koja je savršeno prilagođena potrebama savremenog života, sa stilom koji kombinuje samu suštinu udobnosti bez ugrožavanja funkcionalnosti nameštaja.

Luxury Experience