Tonino Lambroghini predstavlja novu liniju - Fibonacci

Pre više od petnaest godina, Formitalia Luxury Group je počela da proizvodi i distribuira Tonino Lamborghini Casa kolekciju…

Sada, njihova staza ide dalje, sa sve više i više odlučnosti. Vanvremenski dizajn, kombinacija čistih i oštrih linija, dinamične forme sa finišima vrhunskog kvaliteta, kombinacija elegancije i stilskih osobina, inspirisani su mehaničkim DNK Lamborghini porodice.

Ova luksuzna kolekcija namenjena je vašim kućnim i poslovnim prostorima, a upravo je ulepšana novim komadima nameštaja koji su uprkos protoku vremena zadržali svoje glavne karakteristike, bez ignorisanja trendova koje im nameće savremeni dizajn: tapacirani predmeti dobili su nežnije linije, aksesoari su ulepšani esencijalnim i minimalnim formama, dok su traženi materijali i neverovatna pažnja posvećeni svim detaljima. Boje, kao po običaju, igralju ključnu ulogu, stapajući se sa neverovatnom elegancijom neutralnih tonova sivih i bež, sa akcentnim nijansama tamnih boja kože i esencija.

Novi nameštaj koji nam predlaže Tonino Lamborghini interpretira luksuz sa svojom rafiniranom ličnošću, otkrivajući pritom evidentni kvalitet i uticajni dizajn, koji su ih uvek obeležavali.

Fibonacci je nova ugaona garnitura, sa neverovatno elegantnom i prilagodivom esencijom. Sa svojim ramovima koji su prekriveni kožom i naslonima za leđa i glavu napravljenim od platna, Fibonacci tapacirani elementi vam daju priliku da kreirate savršenu kompoziciju, koristeći module različitih dimenzija.

Saint Tropez predstavlja šarmantnu malu fotelju, koja je okarakterisana neobičnim dizajnom, koji je u neku ruku retro stila. Ona je sasvim tapacirana platnom, a poseduje liniju sa asimetričnim profilom i spušteni naslon za leđa. Njene nogare napravljene su od mat crnog lakiranog drveta.

Esagono je novi stočić za kafu heksagonalnog geometrijskog oblika, okarakterisan gornjom površinom napralvjenom od Cuoio kože sa printom Exagon i bazom kreiranom od metala, sa niklovanim bronzanim završnim detaljima.