Tonino Lamborghni na Marmomac sajmu

Tokom 54.izdanja Marmomac sajma koje se održava ove godine, biće predstavljene linije Tonino Lamborghini nameštaja visokog kvaliteta…

Ovo je inače najvažniji svetski događaj posvećen mermeru, granitu, tehnologijama obrade, primenjenom dizajnu i obukama, a održaće se u Veroni u periodu od 25. do 28.septembra.  Nakon uspešnog izdanja prošle godine, saradnja između kompanija koje se bave mermerom i internacionalnih dizajnerski brendova je obnovljena, zarad izložbe Brand & Stone 2.0 koju je osmislio Danilo Di Mikele, a uredio arhitekta Đorđo Kanale. Izložba će biti priređena unutar Paviljona 1 u Italian Stone Theatre u Veroni. Ova izložba, u svojoj drugoj godini postojanja, spaja dizajnere i brendove sa upotrebom prirodnog kamena u proizvodnji predmeta koji će biti deo njihovih kolekcija.

Pored Aston Martin brenda o kom smo juče govorili, deo izložbe će biti i Tonino Lamborghini, koji će oduševiti sve prisutne svojim novitetima, u vidu stola i stolica.

Veoma posebni i elegatni sto, Ashley, deo Sprint kolekcije, proizveden je sa bazom od Bardiglio Nuvolato mermera, sa okruglom gornjom pločom od obojenog stakla i rotacionim delom koji je kreiran od istog mermera koji je korišćen za bazu. Zarad još prefinjenijeg efekta, zajedno sa stolom će biti predstavljene i Neil stolice, okarakterisane kožnim tapacirungom koji je kreiran od nežne bele kože sa crnim profilima i drvenim nogarama sa crnim završnim detaljima.