Tonino Lamborghini predstavlja novu kolekciju kancelarijskog nameštaja

Tonino Lamborghini jedan je od luksuznih Formitalia brendova, koji nudi ekskluzivni nameštaj za vaše domove i kancelarije, inspirisan univerzumom Lamborghini automobila…

Od spajanja sa Formitalia brendom 2005.godine, Tonino Lamborghini Casa kolekcija proširena je novim materijalima, formama, teksturama i bojama više puta. Ukoliko volite automobile i prefinjenu estetiku koja posebno prati one koji dolaze sa prefiksom hiper, nameštaj sa Tonino Lamborghini potpisom, specifično nova GT Supercarbon Office kolekcija ograničenog izanja, definitivno će vam se dopasti. Kolekcija kancelarijskog nameštaja koristi elegantne materijale, kao što su luksuzna koža, karbonska vlakna i mermer, na zaista neočekivane načine koji joj daju specijalnu privlačnost.

Od radnih stolova, preko komora i stolica, svi komadi iz GT Supercarbon Office kolekcije interpretiraju luksuz kroz zavidni kvalitet i unikatni dizajn. Osim toga, ova kolekcija nameštaja takođe nudi brojne opcije prilagođavanja, zahvaljujući kojima može savršeno odgovoriti na sve vaše potrebe.

Radni sto sa komodom

Kao kombinacija radnog stola i komode, GT Desk savršeno imitira jarke boje i oštre forme Lamborghini automobila. Moderni radni sto ima bazu i nogare napravljene od karbona, dok je gornja radna površina postavljena Cuoio col kožom u nijansi Kestral Tan sa ton na to šavovima. Niklovane ručke sa kožnim insertima dodaju dozu stila ovom dizajnu, dok su u ponudi i dodatne opcije poput Multiplug, Desk Cable Port, Hidden Fridge i Safe Box.

President stolica

Ova kancelarijska stolica takođe je napravljena od karbona i pokrivena je kožom, sa ton na ton šavovima, a takođe je krasi utisnuti logo brenda na naslonu za glavu. Stolica ima mehanizam za prilagođavanje visine i mehanizam oscilacije, zajedno sa točkovima.

Guest stolica

Svaka kancelarija ili radni prostor moraju nuditi mesto za sedenje potencijalnim gostima, klijentima i kolegama, te baš tu na scenu stupa Guest stolica iz ove kolekcije, koja je dobila dvotonski kožni tapacirung sa metalnom bazom sa mat finišom. Stolica je pokrivena Daino col kožom sa prednje strane i Cuoio kožom sa zadnje, dok su njene nogare kreirane u minimalističkim crnim tonovima.

Foto: Archiproducts/Tonino Lamborghini