Tonino Lamborghini Casa predstavlja novu Roadster kolekciju

Čiste linije i dinamične forme u novoj Roadster kolekciji koju potpisuje Tonino Lamborghini Casa, predstavljaju estetiku koja privlači čitav svet…

Elegantni komadi nameštaja, okarakterisani jedinstvenim završnim detaljima i vrhunskim kvalitetom, stručno su u kombinovani zarad stvara harmoničnog efekta, koji akcentuje savremeno raspoloženje. Vredna koža, traženi materijali i majstorska izrada koja karakteriše sve komade koji su napravljeni u Italiji, ponovo su krucijalni deo nameštaja koji potpisuje Tonino Lamborghini, interpretirajući luksuz sa prefinjenom ličnošću.

Ovaj brend nam sada već po navici predstavlja svoj uticajni dizajn, koji se prožima kako kroz automobile koje kreiraju, tako i kroz luksuzni način života Lamborghini porodice.

U novoj liniji, nalazi se trosed sofa, koja je okarakterisana važnom linijom, solidnim dimenzijama, istovremeno izgledajući uglađeno i lagano, zahvaljujući svom neobičnom obliku. Komplikovana, predivna i ekstremno udobna, predivna Twist fotelja može se smatrati pravim umetničkim delom. Njena struktura je definisana savršenom kombinacijom titanijuma i lakiranog metala, kao i ručno pletenih elemenata.

Poput himne prirodi i njenoj lepoti, predivni mali stolovi Ninfea koji su takođe deo ove kolekcije, predlažu nam dizajn koji je snažna referenca svetu cveća. Sa bazom koja je napravljena od lakiranog metala sa satenskim šampanj finišem i gornjom pločom nepravilnih ivica napravljenom od mermera, ovaj set malenih stolova proizveden je sa četiri različita oblika i visine. Sa druge strane, elegantan i veoma uticajan, novi Rummy sto kompletira prostor dnevnog boravka na veoma interesantan način.

Kao njegov istinski suparnik, prefinjen i definitivno funkcionalan, novi Round stočić napravljen je sa gornjom površinom od Calacatta Gold mermera i nuti nam interesantnu soluciju, koja je skrivena u njegovoj strukturi.