Tetu – kolekcija sofa sa snažnim karakterom

Sofa je srce svake dnevne sobe.

Ovaj komad nameštaja je centralna tačka svakog dnevnog boravka i ima moć da utiče na izgled celokupnog enterijera.

Kada kupujete sofu, morate tražiti komad koji kombinuje stil i funkcionalnost. Na tržištu ćete naći mnoštvo sofa - postoje stotine stilova, dizajna i oblika. Naići ćete na veliki izbor boja, tekstura, šara i tkanina, ali savršena sofa za vašu dnevnu sobu treba da bude prikladna za vaše jedinstvene potrebe.

Ovde na scenu stupa nova kolekcija Tetu sofa koja je nedavno predstavljena od strane renominiranog brenda Liu Jo Living. „Tetu“ na francuskom znači tvrdoglav, a upravo takva je nova „odvažna kolekcija“ sofa koja vas, ali i vaše goste neće ostaviti ravnodušnim.

Kolekciju, koju je dizajnirao Simone Kanjaco odlikuju sofe koje ostavljaju snažan uticaj kada se postave u enterijeru, a ono što takođe garantuju jeste neverovatna udobnost. U nedostatku naslona za ruke leži sam identitet Tetu: meko sedište naglašeno zaobljenim naslonom. Umesto naslona za ruke, oblikovan i kompaktan naslon uravnotežuju široka sedišta i zajedno stvaraju privlačno mesto za odmor.

Pomalo inspirisana svetom mode, ova ravnoteža daje pokret čitavoj strukturi koristeći igru suspenzija: oblici koji bi po svojoj prirodi trebalo da budu teški pretvaraju se u lakoću opuštajućeg trenutka. Inspirisan modnom industrijom, italijanski proizvođač nameštaja je uspešno uneo osećaj pokreta i lakoće u pozamašne komade nameštaja. Kolekcija sofa opremljena je posebnim nogarama koje spajaju naslon i sedište podizanjem tapaciranih elemenata od tla.

Tetu sofe nisu namenjene samo za vaše  enterijere, već će na poseban način dekorisati vaše baše i vrtove. Jedna od istaknutih karakteristika kolekcije su navlake koje se mogu ukloniti i omogućavaju lako prilagođavanje, odražavajući posvećenost brenda održivom dizajnu.

Kompanija se ponosi svojom filozofijom održivog dizajna, koja ne samo da naglašava italijansku izradu, već se bavi i aktuelnim pitanjima kao što su reciklaža i ponovna upotreba.

Luxury Experience