Teri Krus lansira kolekciju nameštaja inspirisanu njegovom suprugom

Umetnici često posvećuju svoja dela voljenim osobama, dok pisci na hiljade knjiga i romana namenjuju svojim romantičnim partnerima…

Teri Krus, nekadašnja NFL zvezda, svetski poznati filmski i TV glumac, upravo je kreirao novi preokret u ovom domenu, nazivajući svoju najnoviju kolaborativnu kolekciju nameštaja Becca, po svojoj supruzi Rebeki.

U partnerstvu sa Bernhardt Design, modernim brendom nameštaja koji je osnovan 1983.godine, Kurs je objasnio da je njegov prvi iskorak u svet dizajniranja nameštaja napravio 2016.godine, inspirisan egipatskom kulturom. Ipak, njegova najnovija linija, ujedno i treća saradnja sa brendom Bernhardt nastala je pod uticajem njegove supruge.

Kako slavni glumac kaže, on smatra da su brojni komadi modernog nameštaja hladni i neudobni, te da često samo izgledaju dobro. Simultano, on smatra da su velike udobne fotelje i masivni punjeni kaučevi na sasvim suprotnom kraju spektra. On je na kraju shvatio da njegova kolekcija, poput njegove supruge, mora kombinovati najbolje od oba sveta: “Ona ima obline. Udobna je, ali moderna. U tome je stvar, kolekcija je sasvim bazirana na njoj. Ona je puna volumena, šik je i elegantna, a ja smatram da je baš to najbolja kombinacija”, objašnjava slavni glumac.

Becca kolekcija, bazirana na kaučevima i klub foteljama, fokusira se na komfor i praktičnost, a da pritom ne žrtvuje ni jedan gram stila. Svi komadi iz ove kolekcije vas mame da sednete i opustite se, a definitivno neće razočarati vaše telo, kada se prilagode vašim konturama.

Svi kaučevi i fotelje imaju mekane stranice i naslone za leđa, kao i punjena sedišta koja pružaju sasvim dovoljno podrške. Linije sa ove strane fotelja će vam omogući da se udobno smestite, dok će vam nasloni za ruke na sofama biti idealni oslonac tokom kratke dremke.

Prateći stolovi i stoličice iz ove kolekcije su jednostavni i okrugli, idealni za ležerna okruženja. Veliki kružni stočić za kafu ankeriše sve druge komade, pozivajući na razgovor i deljenje.

Na kraju, moramo još reći da ćete nakon prvog pogleda na Becca kolekciju shvatiti kako izgleda nameštaj inspirisan ljubavlju.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living