Taru – kolekcija nameštaja koja odiše komforom

Gostoljubivi komfor bio je ključna ideja dizajnera Sebastijana Herknera, kada je radio na Taru kolekciji za brend Ligne Roset…

Takođe, on je želeo da naglasi umeće i kvalitet ovog brenda, pa je kreirao ugaonu garnituru, fotelju i otoman, pored sofe-troseda sa divanom. Kako dizajner objašnjava, bio je inspirisan cirkuskim slonovima kada je davao ime svojoj novoj kreaciji i nazvao je po jednom od njih.

“Elegancija i jednostavnog Taru kolekcije reflektuju moj pristup dobrom dizajnu, koji postaje pravi kompanjon našim enterijerima. Mekana sedišta, sa svojim ikoničnim odvažnim nogarama, okružena su naslonima za leđa i ruke, poput svojevrsnog zagrljaja”, objašnjava dizajner, dodajući da “ova kolekcija dizajnerima enterijera daje mogućnost kombinovanja i mešanja boja i materijala, sa zadnjom stranom sofe koja može biti zasebno tapacirana. Ovaj varijetet nam dozvoljava da vidimo i osetimo dizajn u proizvodima za naš dom. Kada se radi o dimenzijama i tipologijama, čitava kolekcija je savršena za normalne prostore, ali i za ogromne lobije takođe”.

Novi dodaci Taru kolekciji pozivaju vas da se opustite svojim zaobljenim siluetama, ostajući verni originalnim komadima u saradnji. Istovremeno, sasvim tapacirana baza kreira kompaktno, prefinjeno sedište sa dodatim karakterom. Možda najinteresantniji dizajn ovih kreacija jeste suptilno zaobljeni naslon za leđa, koji može biti tretiran sa dva materijala. Samo ovaj element daje ogroman potencijal kolekciji, koja tako može koristiti različite materijale i boje.

Sofa je dostupna u različitim veličinama – velikoj, srednjoj i sa naslonom za ruku sa jedne strane,dok joj se dodatna  udobnost može dodati leđnim jastucima ili otomanom koji poseduje identičnu bazu. Za više informacija o ovoj kolekciji posetite Ligne-Roset.com.  

Luxury Experience