Swing Lounge krevet sa zavesama dizajniran za trenutke opuštanja

Osećate se teško posle velikih gozbi i dugih lenjih popodneva tokom božićnih praznika? Onda vam je potreban komad nameštaja koji će vas navesti da maštate o letu...

Predstavljamo vam najnoviji dodatak Ethimo Swing kolekciji – raskošni krevet za eksterijere koji je dizajnirao poznati francuski dizajner Patrik Norguet.

Swing je kolekcija dnevnog i trpezarijskog nameštaja sa dvostrukom strukturom, spoljašnjim slojem od metala i unutrašnjeg od tikovine. Vrhunac kolekcije je novi krevet za eksterijere sa zavesama. Izrađen od prirodne tikovine, dnevni krevet je dužine 230 cm i širine 182 cm. Lepršave zavese čine da ovaj krevet izgleda luksuzno, dok u isto vreme nude hlad i zaklon od jakog sunca tokom leta.

Bez kompromisa u kvalitetu i udobnosti, ležaj je postavljen na okvir od nerđajućeg čelika, koji takođe označava granicu i ivice celog komada. Okvir od nerđajućeg čelika je dostupan u dve boje: sepija crnoj i toploj beloj nijansi.

Swing lounge krevet je upotpunjen mekim dušekom koji nudi podršku i lakoću, a ima mogućnost dodavanja ukrasnih jastuka kako bi bio još udobniji.

Napravljen za boravak na otvorenom, Swing Alcova je idealan komad baštenskog nameštaja. Stvara intimno i luksuzno utočište u kom možete uživati od proleća do jeseni.