Sve što vam treba za praznike je udobna Hendrick's Gin plišana gejming stolica

S obzirom da je praznična sezona pred nama, internet brzo postaje preplavljen atraktivnim ponudama poklona.

Ako ste želeli da sebi poklonite nešto kul i korisno predložili bismo ovu gejming stolicu limitiranog izdanja proizvođača džina Hendrick's.

Za razliku od većine modernih gejming stolica koje izgledaju kao "trkačka" sedišta, Hendrick's Gin je zapravo predstavio udobnu sofu koja je stvorena za igranje društvenih igara, poput karata i šaha. Vraćanje na društvene igre tokom sezone praznika ne zvuči kao loša ideja, zar ne? Verovatno je svima nama potrebna digitalna detoksikacija.

Hendrick's stolica je ručno izrađena, a presvučena je zelenim somotom koji je naglašen bakrom, dajući joj vintage izgled. Pošto nije pogodna za video igre, (sama dužina stolice bi otežavala njeno postavljanje ispred kompjuterskog ili televizijskog ekrana) ograničenom izdanju ležaljke nedostaju visokotehnološke karakteristike i komponente koje se mogu očekivati od modernih gejming stolica.

Umesto toga, ima mnogo dodataka kao što su barska kolica koja se nalaze pored plišanog kauča, dodatno naglašavajući dizajn, kao i uvlačive ruke koje drže karte i flaše. Takođe ima sirenu koja omogućava korisnicima da naruče dodatna pića ili zalihe grickalica bez napuštanja stolice. Uspravna zadnja strana sugeriše da je ergonomija manje nego idealna za duge sesije video igara, što takođe priznaje kompanija.

Hendrick's je lansirao klasično oblikovanu ležaljku kao protivotrov za procvat popularnosti video igara koji se dogodio tokom pandemije. Sara Berardi, ambasadorka britanskog brenda, rekla je: „Dok se ljudi bore da dođu do najtraženijih božićnih poklona ove godine, suočeni sa izazovima sezonske ponude i potražnje, naša čudesna gejming stilica nudi dugotrajno olakšanje.“

Zainteresovani se mogu prijaviti da kupe ograničeno izdanje Hendrick's gejming stolice na sajtu Hendrick's Gin. Stolica košta 3,988,08 dolara sa uključenim transportom i svim dodacima.