Stolica & Sto za kafu inspirisan kaligrafijom i umetnošću oblina

Na prvi pogled, teško je pogoditi da li je ovo stolica, sto ili dekorativni predmet za vaše police.

Daleko od uobičajenog komada nameštaja – zahvaljujući svojoj petljastoj formi i dizajnu – ali na naše iznenađenje, ova skulpturalna jedinica uprkos bilo kakvoj sličnosti sa stolicom ili stolom služi obe svrhe. Inspirisan kaligrafijom, Segda Seat & Coffee Table se odlikuje mekim oblinama i linijama.

Turski dizajnerski studio Nuvist dizajnirao je ovaj jedinstveni komad nameštaja u obliku kaligrafske petlje i koristili su neke manipulacije dizajnom kako bi mu dodali funkcionalnost. Deo za sedenje i naslon za noge napravljeni su od jedne petlje.

U ovom dizajnu nameštaja nema prednje ili zadnje strane jer nema početne ili završne tačke, a to jednostavno znači da možete sedeti i na prednjoj i na zadnjoj strani.

Dizajniran u nizu boja, ovaj privlačan komad nameštaja ima upečatljiv oblik, ali nam na prvi pogled izgleda pomalo nestabilno.

Prema rečima kreatora, Segda Seat & Coffee Table je dizajniran za svakodnevnu upotrebu, ali je takođe odličan za događaje kao što su konferencije ili za barove i kuhinje.  

Luxury Experience