Starinski nameštaj u novom ruhu – Le Bambole kolekcija

Ikonična dizajnerska kolekcija iz 1972.godine, dobitnik 1979 Compasso d’Oro, vraća se na scenu kao uzbudljivo re-izdanje: Le Bambole…

Nastala kao delo Marija Belinija, kao deo B&B Italia kataloga tokom pedeset godina, ova kolekcija iskoristila je nove dizajnerske opcije koje je čine još udobnijom i održivijom, pogodnom za današnje vreme. Kolekcija sadrži četiri komada: Bambola fotelju, Bibambola dvosed sofu, Bamboletto krevet, kao i trosed sofu, koja je osvežena dubljim sedalnim delom i novim imenom – Granbambola.

“Osećam zadovoljstvo što sam ponovo posetio ovu porodicu proizvoda, jer mi to potvrđuje da je ona sve, sem zastarela. Zapravo, ona uživa u svom životu, cveta i dobija nove uloge, ponovo se rađa puna entuzijazma, značenja, dekoracije i originalnih elemenata. Ponovo smo otkrili njen šarm, njenu luksuznu mekoću i nežnost”, objašnjava Belini.

La Bambole prepunjeno sedište pruža neverovatan osećaj udobnosti i komfora koji nikako nećete želeti da napustite. Oblici unutar kolekcije su pažljivo i marljivo adaptirani kako bi ostali relevantni. Poliuretan, zaštitni znak ovog brenda i dalje im daje strukturu i mekoću, mada je sada, za razliku od prošlih izdanja, recikliran. Termoplastični elastomeri dodaju oblik i definiciju svim komadima nameštaja, zajedno sa komforom i prozračnošću. Postava koja skriva sve ove elemente dobijena je od recikliranih PET materijala. Sva ova osveženja daju Le Bambole komadima sposobnost da budu u potpunosti rastavljeni i lako reciklirani.

Zajedno sa re-izdanjem klasične kolekcije, došle sui  nove opcije tapacirunga. Sila je nežna tkanina dostupna u osam boja, dok Manila ograničenog izdanja dolazi sa cvetnim dezenom velikih ruža na crnoj ili beloj poleđini. Le Bambole kolekcija takođe može biti tapacirana visoko kvalitetnom Kasia kožom.

Luxury Experience