Spremno dočekajte zimu uz zabavnu Chubby Baloo stolicu

Da li je Balu jedan od vaših omiljenih likova iz „Knjige o džungli“? Ako jeste, obožavaćete stolicu Chubby Baloo belgijske dizajnerske kompanije AP Collection.

Ono što ovu stolicu čini posebnom i tako divnom su brojni plišani medvedići u braon boji koji vise oko naslona krznene stolice i praktično se nalaze svuda, pokrivajući celu površinu stolice. Ovaj izuzetan komad nameštaja će se verovatno izdvojiti u svakom enterijeru, bilo da je on savremen, moderan, tradicionalan ili industrijskog stila.

Stolica Chubbi Baloo je ideja dvoje ljubitelja plišanih životinja - Aleksis Verstraten i Polin Montironi. U potpunosti je prekrivena plišanim medvedićima i odmah privlači pažnju svojim neobičnim dizajnom. Samo jedan pogled na stolicu učiniće da poželite da se sklupčate u njoj uz toplo ćebe dok pijete vrući kakao i gledate vaš omiljeni Diznijev film ili jednostavno čitate knjigu. Ako imate decu u svojoj kući, teško da ćete imali priliku da se opustite u njoj. Ne možemo ih kriviti! Ko bi zaboga propustio priliku da sedne i odmori na ovoj prelepoj stolici inspirisanoj životinjama?

Postoji nešto toplo i prijatno u ovoj krznenoj, prevelikoj stolici. Pretpostavljamo da bi bilo prilično lako zadremati u njoj tokom zime. Iako ima još vremena da nam zima zakuca na vrata, pravo je vreme da sada nabavite stolicu sa medvedićima i spremno dočekate hladne mesece.

Stolica Baloo je predsatvljena u limitiranom izdanju i da biste je učinili delom vašeg enterijera, moraćete da izdvojite 8.004 dolara.

Luxury Experience