Spavajte poput bebe na ultra luksuznim ručno izrađenim dušecima

Luksuzni kreveti i posetljina su znak prave raskoši…

Pružajući vam sam vrhunac toga, Shifman Mattress Co., zajedno sa italijanskim brendom posetljine Frette, kreirao je luksuznu kolekciju za spavanje, koja nije ni nalik bilo čemu drugom, spajajući ljubav koju dele prema luksuzu i finesama.

Njihov ekskluzivni zajednički ansambl sastoji se od tri ručno izrađena dušeka, koji su proizvedeni uz upotrebu samo najkvalitetnijih materijala, kao što su premijum pamuk, prirodni lateks, kašmir, Joma vuna, hipoalergenski slojevi i konjska dlaka. Kreveti u boji mleka i svetlim bež tonovima, dalje su dekorisani ikoničnim Frette Chains motivom, kao i detaljima od 22-karatnog zlata.

Komentarišući ovu kolekciju, predsednik kompanije Shifman, Bil Hamer, rekao je: “Jako smo ponosni na novu ekskluzivnu Frette x Shifman kolekciju koja poboljšava našu jedinstvenu ponudu proizvoda, osmišljenu kao otelotvorenje ultimativnog luksuznog iskustva odmora i neuporedivnog komfora sa svim zdravstvenim beneficijama”, dok je Filipo Arnaboldi, CEO kompanije Frette, dodao: “Kada smo se susreli sa Shifman Mattress kompanijom, odmah smo videli povezanost u našim pričama i zajedničku posvećenost kreiranju besprekornih proizvoda od najboljih materijala. Saradnja je bila nešto poput prirodne evolucije, koja je došla u vreme proslave naše 160.godišnjice”.

Dušeci iz ove kolekcije dostupni su sa različitim opcijama podrške, dok njihova cena iznosi od 8.000 do 12.000 dolara.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living