Souffle - sofa koja odgovara svim vašim potrebama

Pandemija koja i dalje traje, okrenula je industriju nameštaja naglavačke…

U toj sferi su se mnoge stvari promenile, a kreacije brojnih dizajnera postale su više orijentisane svima nama koji radimo od kuće. Souffle modularna sofa brenda Foolscap Studio je prefinjeni primer ove tvrdnje, a njen dizajn će vas odmah asocirati na komfor.

Souffle sofa vam pomaže da kreirate fleksibilni pejzaž enterijera, koji se može promeniti u skladu sa vašim potrebama tokom radnog dana. Modularni sistem sastoji se od individualnih modula, koji se mogu odvojiti i koristiti u neograničenom broju konfiguracija.

Kada se radni dan završi, sofa se lako transformiše u udobni krevet jednostavnim prilagođavanjem modula, dajući vam priliku da zaista uživate u svakom kutku svog doma, bez obzira na to koju ste mu funkciju podarili.

Souffle pomaže u kreiranju unikatne kućne kancelarije, čije su glavne odlike komfor i ležernost. Sa svojom penastom strukturom, boucle meblom i modularnim sposobnostima, pogodna je za različite primene – možete je koristiti u lobiju, prostoru za pauzu od posla ili u komercijalnim zdanjima, kojima želite da zadivite sve svoje potencijalne klijente.

Na kraju, moramo još naglasiti da se Souffle sofa pravi po porudžbini, a da sve detalje vezane za njenu cenu možete saznati direktnim kontaktiranjem studija.