Šik detalj u vašem domu -Verpan for Prada

Centralna zvezda na reviji Prada za proleće/leto 2019, nije bila odeća već jedna stolica na naduvavanje.

Plastične stolice koje su ukrašene LED rasvetom doprinele su jednoj psihodeličnoj atmosferi prezentacije muške Prada kolekcije za proleće/leto 2019. I, ukoliko od tada sanjate da kreirate isti dekor u vašem enterijeru, tu je vaša jednokratna šansa da to učinite! Da, tako je!

Kao deo svoje nove serije, Prada lansira reizdanje čuvene Verpan stolice za sve one koji ne mogu da odole njihovoj čudesnoj egzotici!

Godine 1960. stolicu je originalno dizajnirao poznati danski dizajner Verner Panton. Iako nikada nismo videli ove stolice u upotrebi ili prodaji, bilo je iznenađujuće videti njihovu dominantnu upotrebu na nedavno održanom fashion weeku.

Neobična stolica je fleksibilna, lagana i dovoljno svemirska za svaki prostor. Izrađena je od 100% recikliranog, zavarenog prozirnog filma i dolazi ukrašena s natpisom "Verpan for Prada".

Koristite je da biste dodali malo šarma u vašem dnevnom boravku ili je smestite u ugao pored kreveta, a stolica Verpan će se lako svojim dizajnom prilagoditi u bilo kom prostoru.

I dok se očekivalo da će Prada predložiti astronomsku cenu za bombastičan dizajn, oživljena stolica Verpan dolazi po pristupačnoj ceni od $850 dolara (uključujući torbu za nošenje i električnu mašinu za naduvavanje).

Trenutno se može unapred naručiti online na zvaničnoj veb stranici kompanije Prada.

N.V.T.

Izvor Luxury Launches