Serenity - sto koji prkosi zakonima gravitacije

Duffy London brend dobro je poznat po svojim unikatnim komadima nameštaja, koji se neretko poigravaju gravitacijom, geometrijom i iluzijama…

Upravo to dokazuju Balloon i Megalith stolovi ovog brenda, koji deluju kao da će svakog momenta srušiti. Nastavljajući putem svog jedinstvenog narativa, britanski studio lansirao je novi sto nazvan Serenity, koji predstavlja konzoli komad koji deluje kao da prkosi pravilima i zakonima gravitacije.

Serenity konzolni sto sastoji se od tri različita bloka, pri čemu je svaki napravljen od čelika koji je obojen ili poliran. Blokovi deluju kao da balansiraju jedni na drugima bez dodatne podrške, kreirajući neverovatni prizor.

Inspirisani japanski kamenim baštama, ovaj sto nas poziva na razmišljanje, želeći da kreira osećaj reda od nereda. Prema Džou Vonhamu, dizajneru slavnog brenda, Serenity sto daje nam priliku da na trenutak zastanemo i razmislimo, blokiramo spoljni svet i fokusiramo se na tačku balansa.

Duffy London Serenity konzolni sto dostupan je u dva finiša – mat i reflektivnom, a njegova cena iznosi 13.604 dolara, dok će samo 20 edicija biti proizvedeno.