Secretlab x Lamborghini predstavljaju Pinnacle Edition gejming stolicu

Verovatno ne postoji osoba koja ne bi želela da sedi na udobnom prednjem sedištu Lamborghini automobila.

Ovo je zaključio Secretlab: proizvođač vrhunskih gejming stolica koji je nedavno udružio snage sa brendom Lamborghini. Po ceni od 1.699 dolara, nova gejming stolica Pinnacle Edition uključuje Lamborghini italijansko iskustvo sa stručnošću u ergonomiji kompanije Secretlab. Ručno izrađene stolice će se proizvoditi i lansirati u „talasima“ kako bi se osigurao izuzetan kvalitet. Prva linija stolica je objavljena 19. decembra, bila je ograničena na 50 primeraka i sada je u potpunosti rasprodata. Secretlab je najavio da je druga linija ipak na horizontu.

Za stolicu se svakako vredi boriti. Inspirisana elegantnim i moćnim Lamborghini sportskim automobilima, Pinnacle ima specijalnu školjku od ugljeničnih vlakana na naslonu koja oponaša linije Raging Bulla. Brend rutinski uključuje karbon u svoje automobile kako bi poboljšao aerodinamičke performanse, a Secretlab se takođe poigrao sa laganim materijalom i napravio ne manje od 20 iteracija pre nego što se odlučio na konačnu verziju.

"Ugljenična vlakna igraju tako važnu ulogu u Lamborghini super sportskim automobilima, znali smo da moramo da ih ugradimo u Pinnacle Edition“, rekao je osnivač Secretlaba u izjavi.

Kao što možete očekivati, stolica je završena crnom alkantarom baš kao i kabina Lamborghini automobila. Odlikuje se prepoznatljivim Y-dezenom proizvođača automobila prošivenom na naslonu, kao i izvezenim linijama na bočnim krilima i bazi sedišta. Lamborghini značka je ponosno prikazana na sredini naslona, dok se traka sa italijanskom zastavom nalazi na prednjoj strani baze sedišta. Na zadnjoj strani stolice nalazi se i ploča koja pokazuje serijski broj.

Naravno, Pinnacle stolica je takođe veoma udobna. Opremljena je kompletnim paketom ergonomskih funkcija koje je Secretlab razvio za tehnološki napredni Titan Evo 2022. i nudi podršku zasnovanu na nauci za celodnevnu udobnost.

Luxury Experience