Savršeni sto za ljubitelje neobičnog stila

Britanski brend, Steel Vintage, kreira ručno rađene komade nameštaja industrijskog stila, koji zaista bude u nama interesantne emocije...

Steampunk radni sto jedna je od njihovih najpopularnijih kreacija. Njegov dizajn inspirisan je parnom mašinerijom iz devetnaestog veka, što je evidentno čim se zagledate u detalje koji ga sačinjavaju. Ova kompanija je koristila svoj standardni Classic X radni sto kao bazu za ovaj projekat. X dizajn se može primetiti sa prednje strane stola, dok njegove nogare koriste 3 mm debeli čelik, i takođe su formirane u obliku slova X.

One su pokrivene felcom kako bi se zaštitili podovi ispod njih, dok sam sto sadrži brojne ventile, bakarne cevi, mesingane akcente, drvene i čelične elemente koji doprinose njegovom Steampunk izgledu. Svaki sto takođe dobija ručno finiširanu livenu oznaku Steel Vintage.

Moramo još napomenuti da je ovaj sto dostupan u različitim dimenzijama, stilovima i bojama, dajući vam priliku da ga savršeno uklopite sa svojim ličnim željama i potrebama. Više detalja možete saznati na zvaničnom sajtu ovog brenda.