Savršeni krevet za maštovite klince sa cenom od 25.870 dolara

Savoir kreveti imaju zaista besprekornu reputaciju, zbog svog dizajna, interesantnih saradničkih projekata i visoke cene…

Ipak, danas smo naišli na krevet koji je toliko veličanstven, da sve svoje savremenike može vrlo lako posramiti. Namenjen deci, ovaj krevet inspirisan automobilom Džejms Bonda koji je delo brenda Dragons apsolutno je presladak.

Činjenica da je inspirisan Agentom 007 ne mora značiti da je on namenjen isključivo dečacima, jer smo sigurni da postoji i veliki broj devojčica koji sanja o svom savršenom automobile. Krevet ima vintage stil i dolazi sa brojnim detaljima, poput ključeva od automobila, personalizovane registarske oznake, obojenih Perspex prozora, funkcionalnih farova i tako dalje.

Pored toga, njegovi autentični točkovi sa gumama i tapacirung od crvene eko kože na uzglavlju daju mu šarm grand tourer modela iz šezdesetih. Dragon VC150 krevet dekorisan je prefinjenim panelima od fiberglasa i aksesoarima od hroma, vrhunskom pamučnom posteljinom i dušekom koji će pružiti ultimativnu udobnost.

Njegova cena je 25.870 dolara, što samo doprinosi njegovoj ekskluzivnosti.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living