Savršena oaza po meri za svako dete

Svaki roditelj želi da svom detetu pruži ono najbolje što može, bilo da se radi o igračkama, obrazovanju ili ljubavi…

Ipak, ponekad život pokušava da pronađe načine da nas u tome spreči, bacajući pred nas brojne izazove koji nas ostavljaju u strahu i strepnji, sa vrlo malo vere u bolje sutra. Upravo to se dogodilo kada je na scenu stupila pandemija korona virusa – morali smo sebe, ali i svoju decu da otrgnemo iz uobičajenog načina života i zatvorimo se unutar svoja četiri zida, pronalazeći način za uživanje u omiljenim filmovima, serijama, igrama i bajkama, bez obzira na sve što se dešavalo oko nas.

Koliko god odrasle osobe, čiji je rad iz kancelarije munjevitom brzinom postao žongliranje između spremanja ručka, rađenja domaćih zadataka i poziva preko Skajpa ili Zuma mislile da je njima period pandemije teško pao, možemo reći da su i mališani sve te nedaće osetili na svojim plećima. Oni nisu mogli da se viđaju sa svojim drugarima, bakama i dekama, omiljenim rođacima i komšijama, već su bili prepušteni sami svojoj mašti, koja je morala da im otvori vrata koja će im omogućiti da barem na nekoliko trenutaka pobegnu od svega.

Slavni brend Circu odlučio je da pomogne svim roditeljima koji žele da otključaju maštu svojih mališana, lansirajući tri nezaboravne spavaće sobe i dečiju igraonicu, koje su savrešene za svakodnevno uživanje, učenje i razvoj dece. Upotrebom najfinijih materijala i komada pravljenih po meri, ove dečije sobe žele da postanu prostori u kojima će klinci ispričati svoje priče i ostvariti svoje snove.

Sa tim na umu, novi ambijenti sa potpisom slavnog brenda su u svojoj srži magični i razigrani, sposobni da se u tren oka pretvore u svet iz fantazije, mogu biti kreirani po meri devojčica ili dečaka, sadržeći u sebi sve funkcionalne elemente, potrebne jednom detetu. Uz pomoć nove Cloud kolekcije, svaki ambijent predstavlja ključ koji otvara vrata luksuza namenjenog deci, za koji do sada možda niste ni mislili da postoji.

U jednoj od ponuđenih soba za decu, korišćena je Cloud kolekcija kako bi se kreirao prostor u kom mašta može da se kreće i razvija neograničeno, dok dete takođe ima svoj lični osećaj mira i spokoja. Nebo i oblaci bili su glavna inspiracija za njen dizajn, pa je paleta korišćenih boja bila pažljivo odabrana, sa belom i plavom nijansom u glavnoj ulozi. Tapete sa Christian Lacroix potpisom čitavoj priči dodaju tropske vibracije i pogled u zemlju iza ogledala u koju je zalutala Alisa u Zemlji čuda. U ovakvom jednom prostoru, deca mogu otići na počinak okružena prirodom i lepotom, uživajući u krevetu koji je nežan i paperjast poput najfinijeg oblaka. Svoje domaće zadatke ili unikatna umetnička dela mogu stvarati za Dream Desk radnim stolom, dok će Cloud Blue ogledalo u kombinaciji sa noćnim stočićem i fiokarom kompletirati čitavu sliku.

Druga spavaća soba odiše bojom, dok ni njen dizajn ne može proći neprimećeno. Cloud krevet okupira njen centralni deo svojim unikatnim oblikom i dimenzijama, a predivno se kombinuje sa odabranim flamingo tapetama koje nas asociraju na lepotu prirode. Pink spavaća soba koristi geometrijske forme, poput dizajna tepiha i kreveta, poput savremene dekoracije, u kombinaciji sa zaista luksuznim komadima, kao što su Cloud klupa i Cloud fiokar, koji će se posebno dopasti budućim ljubiteljkama mode.

Kada se radi o tinejdžerima, svaki roditelj će se složiti sa nama da je i njima potrebna privatnost i kutak u kom se mogu opustiti i zaboraviti na sve što se dešava u svetu. Tinejdžerska soba mora biti pažljivo kreirana i akcentovana najfinijim materijalima, kako bi predstavila njihov lični ukus i stil. U ovom slučaju, tinejdžerska soba sadrži drvene zidne panele, dok njen centralni deo krasi Cloud krevet, akcentovan neboplavim noćnim stočićem i Diana stonom lampom. Simpatična polica za knjige nudi sasvim dovoljno mesta za sve sitnice koje tinejdžeri vole, njihove omiljene knjige i uspomene sa putovanja.

Na kraju, složićete se sa nama da svako dete želi da poseduje jednu prostoriju u kojoj može raditi šta god želi. Iako ostatak njihovog doma može biti posvećen roditeljima, njihova igraonica mora biti uređena baš po njihovim željama. Zabavne tapete, skladišni elementi, igračke – sve to mora pronaći svoje savršeno mesto i savršeni par. Ovde na scenu stupa Rocky Rocket, kao proizvod koji će uneti dozu avanture i kreativnosti u prostor za igru, nudeći deci komfor i stil zahvaljujući svom zabavnom i izuzetnom dizajnu.

Foto: Circu