Savršena kolekcija retro stolova

Pol Mekob bio je jedan od vodećih industrijskih dizajnera Amerike tokom dvadesetog veka, pre svega poznat po svojim čistim linijama i jednostavnim formama...

Njegovi radovi sada se priključuju slavnoj Republic of Fritz Hansen™ porodici. Kao deo Planner Group serije, Planner™ stočići dizajnirani 1953.godine, ponovo su lansirani, što je inače prvi put da ova kompanija oživljava Mekobova dela.

Baš kakvi su bili kada su lansirani 1953.godine, ovi stočići poseduju dizajn koji je svež i relevantan, savršeno se uklapajući sa estetskim potrebama modernog doba.

Planner™ stočići imaju mermerne gornje površine koje mere manje od 2 cm u debljini, a praćene su bazama od jednostavnog crnog čelika, zbog kog deluju kao da lebde. U ponudi su tri verzije – kružna, pravougaona i kvadratna, sa dve opcije mermera koje kao rezultat daju sasvim drugačiji izgled.

Krem obojeni mermer sa sivim formacijama koje mu daju teksturu, uz sivi mermer sa belim venama i tek ponekom sivom nijansom, savršeno su spremni da vas oduševe svojom lepotom. Budite hrabri i dozvolite im.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living