Savoir Beds lansiraju fantastične novitete

Kada se radi o krevetima, niko se ne može nadmetati sa kompanijom Savoir Beds…

Nakon lansiranja modela poput The Three Sixty i Stella 01, britanska marka skoro se udružila sa specijalistom za obradu kože i dizajnerom, Bilom Ambergom, kako bi kreirali besprekorni duo.

Nazvani Sky i Ocean, kreveti imaju inovativne dezene, na specijalno kreiranoj koži. Dok nas Sky evocira na promenu svetlosti kako se zora kreće prema danu, Ocean se poigrava idejom plivanja kroz dubine prema površini vode i lomljenjem svetlosti tokom ranih jutarnjih časova.

Kako bi kreirao ove novitete, Amberg je eksperimentisao sa mešavinom sprejeva i tehinika mermera, uz upotrebu najnaprednijih tehnologija za bojenje. Pored visoko kvalitetne kože, kreveti takođe imaju ram od mesinga i obod koji im podaruje zaista luksuzni izgled.

Komentarišući ovu saradnji, Alister Hjuz, su-vlasnik Savoir Beds, izjavio je: “Svi aspekti britanskog zanatsva su od krucijalne važnosti za Savoir i Bill Amberg Studio, tako da je ovo delovalo kao sasvim prirodna saradnja. Mi smo stručnjaci za stvaranje najudobnijih, neobičnih kreveta, tako da je bilo zaista uzbudljivo sarađivati sa Bilom na razvoju inovativnih kožnih dezena”.

Novi kreveti čuvenog brenda koštaće vas 62.000 u Ocean verziji, odnosno 22.000 u Sky varijanti.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living