Ručno izrađeni nameštaj sa dušom i karakterom

Trendovi su važan deo razgovora kada govorimo o dizajnu enterijera i stilu...

Neki od njih su prolazni, praktično odmah zamenljivi po svojoj pojavi, dok su drugi trajni, ciklični i klasični. Zapravo, klasiku možete pronaći gde god da se okrenete: u kinematografiji i muzičkoj industriji, u svetu umetnosti, u sferi automobila, lepote i mode. Klasika dotiče svaki deo našeg života, hteli mi to ili ne. Koliko god se trendovi menjali, određeni komadi odolevaju testu vremena i oživljavaju naše enterijere na najspektakularnije načine.

Poput slavnog parfema Chanel No.5 ili časovnika sa uglađenim kućištem i kožnim kaišem, ručno izrađeni komadi nameštaja sa sobom donose težinu koja ih čini besprekornim i neprocenjivim.

Masovna proizvodnja nameštaja podarila nam je brojne prednosti, ali takođe ima i svoje brojne nedostatke. U današnjem svetu, u kom brzi trendovi, brza moda, brza proizvodnja i brz način života pokušavaju da potisnu sve ono za šta je potrebno vreme, nameštaj koji je nastao kao delo ručnog rada odnosi pobedu.  Ukoliko ste ikada poželeli da ispunite svoj enterijer komadima koji sa sobom donose neprocenjivu vrednost i lepotu, ručno izrađeni nameštaj je pravi odabir za vas. Postoji ogroman broj fabrika koje se bave masovnom proizvodnjom nameštaja, koji je u većini slučajeva privlačan i udoban, ali mu nedostaje ona iskra unikatnosti i lepote, koju sa sobom donose ručno izrađeni komadi. Danas, kada sve veći broj ljudi želi da ispuni svoj enterijer modelima koji poseduju dušu i karakter, ručni rad ponovo dobija svoje mesto pod suncem.

Kompanija Dash_Furniture predstavlja nam liniju ručno obrađenih metalnih stolova, ormana, polica i žičanih elemenata za kačenje na zid i plafon, realizujući čitav proces proizvodnje u sopstvenoj fabričkoj hali, u kojoj je zaposleno 47 majstora i radnika. Luksuzni komadi koji dolaze sa njihovim potpisom osvojili su evropsko tržište zbog svoje neprikosnovene lepote, spektakularnih i besprekornih detalja, ispunjavajući pritom sve želje svojih klijenata.

Upotrebom najrazličitijih materijala, Dash_Furniture kreira stolove koji će postati fokalna tačka svakog prostora u kom se nađu. Okarakterisani svedenim i minimalističkim linijama, njihovi komadi dozvoljavaju svom dizajnu da govori umesto njih, predstavljajući savršenstvo ručne izrade. Bilo da odaberete model sa mermernom, staklenom ili drvenom površinom, sigurni smo da ćete već na prvi pogled prepoznati neprocenjivost detalja koji ga krase.

U svojoj ponudi, Dash_Furniture poseduje unikatne trpezarijske i klub stolove, akcentne i modularne modele, koji će, zahvaljujući činjenici da su kreirani u skladu sa vašim željama i potrebama, sa lakoćom pronaći svoje mesto u vašem enterijeru. Nakon jednog pogleda na komad sa njihovim potpisom, bićete svesni da se ispred vas nalazi nešto neprocenjivo, kreirano samo za vas.

Predlažemo vam da posetite njihov sajt, www.dashfurniture.rs, i već danas ispunite svoj enterijer besprekornim, ručno izrađenim ambijentom.

Luxury Experience