Roma: nova kolekcija sa potpisom Turri + Monica Armani

Više slika

Više slika

Turri brend je kreirao transverzalni niz trendova koji prihvataju savremeni stil, želeći sve više da se posveti zahtevima mlađih generacija…

Saradnja ovog brenda sa Monikom Armani unela je novi život i internacionalnu privlačnost u novu capsule kolekciju Roma, koja predstavlja idealni balans estetike, inovacije, tehnologije i tradicije. Roma podjednako predstavlja stilske kodove Monike Armani i izvođenje brenda Turri.

Najkarakterističniji element ove kolekcije je zaobljeni luk, predstavljen kao sinteza savršenosti i harmonije koje se vrlo često mogu pronaći u Večnom gradu. Kao kontrast konstantnoj reference ovih lukova i znanju Turri brenda pojavljuje se prepoznatljiva estetika Monike Armani, dok zajedno stvaraju ekskluzivnu povezanost.

Roma, sa svojim nežnim i zaobljenim linijama, predstavlja svoj inovativni DNK u odabiru i upotrebi prefinjenih materijala. Istorijska sposobnost Turri brenda da kreira lakirane površine dobija svoju maksimalnu ekspresiju u Roma kolekciji, koja takođe sadrži dragocene materijale, vezenu kožu i geometrijske printove, koji svoje mesto pronalaze na vratima proizvoda, koji su jedinstveni onoliko koliko su vanvremenski.

“Ravne i krive linije jure jedna za drugom, povezujući se kako bi kreirali unikatne objekte rođene iz unije istorijske uspomene i spontanosti”, objašnjava Monika Armani. Polukružna sekcija napravljena lukom, kamen temeljac ove kolekcije, definiše širok asortiman nameštaja, kako za dnevne boravke, tako i za spavaće sobe.

Zavodljivo jednostavne linije posvećene dnevnim boravcima nude dva modela stočića – prvi potvrđuje kružnu temu kolekcije svojim nogarama i gornjom površinom, a poseduje singularnu metalnu bazu sačinjenu od vertikalnih cevi u Champagne Gold i Graphite Grey finišima, sa gornjom površinom koja može biti okrugla ili pravougaona, finiširana Calacatta Gold mermerom. Drugi sto, dobio je pravougaoni ali zaobljeni izgled, sa gornjom površinom koja ima zaobljene uglove i cilindričnim nogarama. Napravljen je od jednobojnog lakiranog drveta, akcentujući Turri ekspertizu u ovom polju.

Kolekcija ne bi bila kompletna bez pratećih stolica, koje su dostupne sa uglađenim ili vezenim naslonima od tekstila ili kože, koje ponovo svojim izgledom stvaraju referencu lukova. Ista linija i opcije prilagođavanja ponuđene su za Lounge Roma fotelju.

Kada se radi o drvenim ormarićima, oni su dobili geometrijsku dekoraciju na svojim Pratima koja može biti kreirana na jednobojnoj, lakiranoj površini, sa mogućnošću akcentovanja zaobljenih stranica kožom. Prilagodivi i versatilni komadi sadrže po četiri staklene police, dok njihova vrata mogu biti kreirana od stakla ili drveta, sa ili bez dekoracije.

Geometrijski element koji karakteriše ormariće pojavljuje se i na komodi, koja je dizajnirana sa staklenim ili drvenim vratima. Drvena verzija može biti prilagođena geomtrijskom dekoracijom, dok je njena gornja površina dostupna u verziji od mermera.

Vrhovi etažera, napravljeni od jednobojnog sjajnog lakiranog drveta, vertikalno su ispresecani na poleđini sa postavljenim panelima koji mogu biti tapacirani kožom i izvezeni. Vertikalna metalna struktura etažera dostupna je u dve vrste završnih obrada.

U delu Roma kolekcije koji je posvećen spavaćim sobama, nalazi se krevet sa strukturom krila koja je u celosti pokrivena bukleom. Pored toga, krevet prati i garderober, sa ili bez ogledala, sa gornjim delom koji je kreiran od lakiranog drveta, uz viseće fioke prekrivene kožom. Metalne nogare se sada vraćaju na scenu, kao neprikosnovena nit koja povezuje čitavu kolekciju. Dizajniran kako bi se kombinovao sa lepotom, u potpunosti punjeni kožni tabure ponovo se okreće temi geometrijske dekoracije.

Savremene linije Roma kredenca i noćnog stočića dodatno definišu ovaj prostor, nudeći rešenja koja su istovremeno elegantna i udobna. Lakirani kredenac ima sistem fioka sa ručkama, koji vam omogućava da pažljivo odložite svoju odeću ili posteljinu. Noćni stočić, sa druge strane, predstavlja površinu koja može na sebe primiti sve što vam je neophodno na dohvat ruke, pre odlaska na počinak.

Spavaću sobu kompletira neobični proizvod koji se može smatrati stočićem za kafu i / ili lampom, tako da istovremeno može pronaći svoje mesto i u vašem dnevnom boravku. Hibrid polukružnog stočića za kafu i lampe je u celosti napravljen od metala.

Arhitektura proizvoda Roma kolekcije dolazi sa veoma vrednim beneficijama – svi komadi, zahvaljujući svom inteligentnom dizajnu mogu se koristiti samostalno, dajući vam apsolutnu fleksibilnost u njihovom postavljanju u vašem domu. Oni su dostupni u završnim obradama koje Turri već po tradiciji nudi, a tamo gde je to moguće, mogu se kombinovati sa Champagne Gold i Graphite Grey metalnim detaljima.

Luxury Experience