Roberto Cavalli predstavlja novu viziju komfora za naš dom

Ove godine, više nego ikada smo se fokusirali na udobnost u našim domovima, budući da smo prisiljeni da u njima provodimo najveći deo svog slobodnog i radnog vremena…

Sve sitnice koje do sada nismo primećivali, upale su nam u oči – neke su nam mamile osmehe, dok su nam druge zasmetale. Brojni brendovi su dali sve od sebe kako bi nam na razne načine ponudili svoje novitete i olakšali ovaj teški period, kreirajući udobne komade nameštaja, online događaje i mnogo toga drugog. Među svima njima, posebno se izdvaja Roberto Cavalli, sa svojom sofom Malawi.

Malawi je gostoljubiva, prefinjena i šarmantna sofa, čiji je dizajn inspirisan dušom čuvenog brenda – u pitanju je komad nameštaja koji je dobio ženstveni i ultra šik stil, evidentan u zavodljivim linijama i senzualnosti nabuk tapacirunga u delikatnoj nijansi roze boje.

Zanatska tradicija rada sa kožom, koja je još jedan tipični element slavnog brenda, može se videti u dekorativnim resama koji obogaćuju naslone za ruke ove sofe. Savršeni amblemi sartorijalnih veština brenda, ovi elementi takođe predstavljaju direktnu referencu etničke teme, koja je oduvek bila deo DNK Roberto Cavalli kuće.