Rafael - novi plod saradnje Paole Navone i brenda Ethimo

Nova saradnja pripoveda nam priču o neočekivanoj filozofiji života na otvorenom, gde je dizajn inspirisan prirodom, a kreativnost postaje čista evazija…

Egzotičan, prirodan i… poseban. To je savršen prvi opis Rafaela, nove priče koju nam pričaju Ethimo i Paola Navone. U pitanju je projekat koji predstavlja čedo neverovatne sposobnosti svojih dizajnera, kada se radi o interpretaciji i preradi estetike i formalnog pristupa udaljenim kulturama i pejzažima, i Ethimo strasti usmerenoj ka kreiranju idealnog, harmoničnog balansa između nameštaja i okruženja.

Rafael je kolekcija nameštaja za opuštanje, koja želi da postane amblem egzotične ideje udaljavanja od savremene mašte, predstavljajući esenciju najfascinantnijih lokacija sveta, kako bi probudila neverovatne senzacije dobrostanja i generisala nova iskustva otvorenog života.

Kreirana da oživi i najekskluzivnije eksterijere sopstvenom unikatnom ličnošću, ova kolekcija “apsorbuje” promenljive, svestrane oblike prirode i čuva vitalne uticaje, koji isijavaju kroz snagu svojih linija i grubu lepotu materijala.

Dizajn, materijali i dekoracija na ovaj način kreiraju komade nameštaja sa eklektičnom dušom. Otporni, gostoljubivi artikli sa udobnim volumenima izražavaju boju i energiju. Fina umetnička obrada tikovine, mermera i lava kamena kombinuje se sa prefinjenim asortimanom tekstilnih boja, koje je dizajnirala Paola Navone.

Rafael predstavlja modularni sistem koji se sastoji od nameštaja za sedenje, divana i stočića za kafu. Svi elementi se mogu koristiti grupno ili pojedinačno. Naizmenične daščice koje sačinjavaju naslone oživljavaju neobično originalne heksagonalne profile rama, sa novim prirodnim završnim detaljima tikovine.

Ovom kolekcijom Ethimo proširuje svoj asortiman elegantnih, kompletnih rešenja, koja su rezultat konstantne potrage za savršenim balansom estetike i funkcionalnosti. Prefinjeni oblici i materijali, kombinovani sa pažnjom posvećenom detaljima i izdržljivosti čine Rafael idealnom kolekcijom koja će odgovoriti na prefinjene potrebe današnjeg načina života.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living