Querencia - sofa za maksimalno uživanje

Modularne sofe donose raznovrsan izgled i mogu se prilagoditi bilo kom prostoru putem velikog broja komponenti od kojih su kreirane...

Postoji veliki izbor u ovom segmentu kućnog nameštaja, ali Querencia Sofa model južnokorejske kompanije Alloso i dalje stoički obitava u nekom zasebnom svetu.

Dizajnirana od strane milanskog arhitekte i dizajnera, Klaudija Belinija, ova modularna sofa izdvaja se od ostalih kako po dizajnu, tako i funkcionalnosti. Sa debelim elegantnim jastucima umesto naslona i mesta za sedenje, nova sofa korejskog brenda predstavlja epitom udobnosti i vedrog izgleda.

Ona deluje toliko komforno, da jednostavno mami poglede i poziva ljude da sednu u nju. Segmenti  Querencia Sofa komada, mogu biti organizovani prema potrebama, kreirajući brojne forme, daleko veći broj u poređenju sa svim standardnim modularnim sofama na tržištu.

Ubrzo nakon premijernog predstavljanja, Querencia Sofa postala je nezaboravan modularni model u obliku srca, zadužen za pružanje apsolutnog komfora u bilo kojoj formaciji. Sofa je dizajnirana radi stvaranja vedrog i razigranog ambijenta u prostoru, dok njene oble, organske i savremene linije na prvi pogled odaju samu suštinu mekoće i udobnosti.

Zbog svoje lepote, elegancije i obilja mogućnosti koje pruža, Querencia Sofa zadivila je surovu kritiku sveta dizajna, što je dovelo do nominacije za prestižnu Good Design Award 2019 nagradu i visoke pozicije tokom Design Award 2020 izložbe.