Prvi rotirajući krevet kompanije Savoir Beds može biti vaš za 430.000 dolara

Da li biste voleli krevet koji može da se rotira?

Kompanija Savoir Beds iz Londona – koju su volele poznate ličnosti poput pokojne Merilin Monro i Frenka Sinatre – nedavno je lansirala jedinstveni krevet koji se okreće za 360 stepeni. Krevet Three Sixty je najnovija ideja proizvođača luksuznih kreveta, a prodaje se po ceni od 430.000 dolara.

Za svaki ručno izrađeni Three Sixty krevet potrebno je 300 sati rada, a sve detalje kreira tim zanatlija koji se ne oslanja samo na tradicionalne, vekovne tehnike.

Ne znamo da li postoje zdravstvene prednosti iza spavanja na rotirajućem krevetu, ali sigurno postoje one druge, poput pokreta koji će vas uspavljivati. 

Three Sixty ima zakrivljene linije koje su elegantno presvučene mekom kožom dok je unutrašnjost presvučena italijanskim pamučnim somotom. Vijugasti okvir od javora gledan iz ptičje perspektive okružuje gornji deo kreveta, tehnologija gramofona je usvojena za punu rotaciju preko aplikacije, a dolazi i sa svetlima za čitanje, zajedno sa strujnim i USB utičnicama. Dušek ima ručno vezane opruge i HKy toper napravljen od dlake mongolskog jaka koja je mekša od kašmira, toplija od merino vune i prirodno otporna na mirise i vodu.

Zainteresovani kupci mogu kupiti novi krevet Savoir u Harrodsu po ceni od 320.000 dolara.